TrettioförstaMars tvåtusennio

Idag är en såndär sjuk hemma dag igen :( mina bihålor värker så man kan bli tokig..

och så börjar få dåligt samvete för praktiken har inte vart där på länge känns de som. de där MVG`et som jag tänk jag skulle få i Apu kan jag nog bara drömma om.. känns som om jag är nere i någon depritions svacka nu vad de gäller praktik och skola, jag orkar inte med något av de :( är kankse dax att säga ifrån de helt nu med tanke på att de är inte långt kvar nu innan Bäbis kommer..

Nu ska här tappas upp ett bad sen bara ta de lungt och hoppas mina jäkla bihålor blir bättre någongång :(
okej nu har jag beklagat mig tillräkligt!!


nu till något lite mer roligt kankse :) har ju glömt att skriv att vi var på ultraljud i Fredags och lille plutten som ännu ser ut att vara en tjej.bara växer och växer får nog räkna med att de är en riktig rejäl liten knodd som kommer att komma ut,med tanke på att hon redan vägde 2800g. Nu är de inte långt kvar är så förfäntasfulla :) 
Man kanske skulle börja tänkte på att packa BB-väskan snart? tänk om hon kommer tidigare. ge mig förslag på vad man ska kunna  ta med sig? :)

 

Ny dag nya möjligheter

Dagens planer´ ^Träffa Jessica&Jennifer ^Utvsam. kl 13.40 ^Fika med Anneli,Filippa & Sandy ^Plugga ^Diska ^Laga mat ^invänta Älskling :) Tack Jessica! för att du påminde mig om sv nationella.... Va ju till sjukan igår kväll och dom sa bara till mig att jag ska börja andväda en inte så stark nässpray och peta i mig alvedon om jag hade ont, så de är väl bara att lyssna på deras råd och hoppas de går över snart! Nej nu ska jag plattahåret och leta fram några kläder i alla röra sitter ännu och myser i pjamasen :) (har ännu inte hunnit plocka iordning våra kläder så allt ligger i en hög i sovrummet, ska ta tag i de i kväll tänkte jag.) <3

Sjuk :(

Är hemma hos P´s mamma och pappa nu. P är ute och byter däck på bilen så ska vi käka lite här tänkte vi :)

gårdags kvällen var trevlig och maten vart god dock gick jag och la mig innan ens Fotbolls matchen hade börjat va så himla trött och hängig men sov inge vidare bra under natten. näsan är helt igen täppt och de hjälpter inte alls med nässpary och så känner jag av bihålorna :( så i morse ringde jag Citykliniken så jag fick en tid dit nu i kväll tror nämligen att jag har åkt på bihåleinfamation jäkla skit de där!! va även inne och läste på vårdguiden att när man är gravid kan man få bihåleinflamation mycket lättre, så hoppas jag kan få lite medicin så jag blir bättre snart :)

 I morgon är de en lugn dag har ingen skola utan bara Utvs. på eftermiddagen så hoppas jag orkar med att gå dit så man får de överstökat.. denna vecka behöver jag öven plugga som en DÅRE :( har massa att göra+ att de är sv B Nationella på fredag i 5 timmar så måste bli FRISK!!

Stadsbo nu :)

Känns riktigt bra att äntligen kommit in till stan har nära till allt och trivs jätte bra i nya lägenheten och de känns särsklit bra att jag äntligen får vara Sambo med min Älskade P :) så igår invigdes en fredagsmys kväll här hemma hos oss tillammans med Anneli,Martin,Filippa och lillebror Anton Vi kollade på let´s dance och åt lite gottigott..

Idag har vi vart handlat och fixat lite :) i kväll ska mina bröder och två av P´s kompisar komma hit äta och så ska vi kolla emkval Sverige-Portugal på Tv´n. Så jag ska snart sätta igång med maten här Blir Kycklinggryta och pasta

Ska lägga upp lite bilder på lägenheten sen så ni får se hur vi har de!



Mitt i flytten :)

Nu är flytten i full gång och snart så har vi flyttat dit alla våra saker men ska inte sova där fören till helgen :). Igår kväll skruvade vi ihop alla dessa möbler vi köpt de va både en soffa,tvbänk,köksbord + stolar, vardagsrumsbord,skötbord och en fotölj måste säga att jag är lite imponerad på min älskade P som skruvade ihop nästan alla saker själv med lite hjälp från mig och Tove :). Och i kväll blir de att ta dit alla saker från mig och fixa med de!

De är därför har jag vart så jätte dålig på att uppdatera bloggen nu ett par dagar men ska försöka blogga så mycket jag hinner.

Förutom flytten denna vecka har jag hunnit med att:
- träfffa Anneli,filippa och Amelie i Måndags :) de blev en promenad och sen på kvällen bjöd Anneli mig på kvällsmiddag, Såå snäll! och så började vi även flytta.
- Igår var jag ledig från praktiken. Så de blev en fika på staden med Jessica,Anneli och Amelie, Massa mys :)

Dagarna som är kvar på denna vecka ska  det hinnas med mycket bla.:
- Gå på Pk möte på praktiken i kväll mellan 17-19 ;(
- Fixa i lägenheten
-Fika med brudarna<3
- Föräldrargrupp
- På ultraljud :D
- städa mitt rum hos mamma
-Plugga!!
så nog har jag saker att göra denna vecka, kan inte klaga på att jag inte har något att göra iaf :)

Ursch så börjar jag känna mig förkyld igen :( hostar och snorar om vart annat! att de aldrig kan sluta den förbaskade förkylningen..

förästen kul att de redan är 11 stycken som har gissat på min bebis :D gissa ännu mer!!!

Jag ska bli en sådär ungmamma<3

Och jag längtar verkligen efter att våran lilla plutt ska komma nu och nu börjar de även närma sig med storm steg :) 12 maj är de ju som sagt beräknat.Tänkte jag skulle ha en liten tävling här i min blogg att gissa bäbisen (på samma sätt som vi har haft i min familj) så om ni vill vara med så skriver ni vilket datum,längd och vikt. könet vet vi redan om och de är ju troligtvis en tjej :)  


Till den som vinner kommer jag skicka en liten överaskning på posten!



 


Gissa bäbis :P

Lördag idag och sov ända till halv 10 :) de känndes skönt att få sova ut lite. Gårdagen tillbringade jag och P i soffan med "så ska de låta" , "Hundtricket" ,chips och trocadero med andra ord ett pefekt avslut på en låång vecka. Idag ska vi måla lite och plocka ihop lite på P´s rum och i kväll blir de smörgåstårta med famlijen Gustavsson :) 

Haha P´s mamma och pappa fixat ihop en liten tävling här i famlijen, alla har fått skrivit och gissat när Bäbis kommer, hur mycket den kommer väga och hur lång den kommer vara  sen så ska alla vi lägga 20kr och den som är närmast vinner :) haha. jag gissade på att min lilla plutt kommer komma den 14maj (bara för att brorsan fyller då) ,väga 3800g och vara 51cm lång.. åh de ska bli så spännade att se sen :D

Igår va vi ju på besök hos BM allt var bra med mig och plutten och vi följer kurvan prefekt :) förutom att jag har lite lågt blodvärde och måste börja äta järntabletter den sista tiden som är kvar nu.så de går tillbaka till sitt riktiga värde.Det är nog därför jag har vart så himla trött på sistone..

Ja nu är de sista helgen att bo/sova hemma. På måndag får vi nycklen till lägenheten då blir de att börja flytta lite små saker och from nästa helg ska vi börja sova där :) åh de känns så bra allting nu är det bara Plutten som ska komma sen har jag med min alldelses egena lilla familj och jag ångrar mig inte en sekund!


Okej, detta inlägg blev ett allt i allo inlägg :P


Föräldrargrupp och besök hos Mvc

Är nyss hem kommen efter en lång promenad med P´s Mamma och syster + hundarna förstårs :) satt fint med en liten kvälls promenad då vi smokade i oss Pizza till kvällsmiddag.
 
Underdagen har jag vart på praktiken och jag blir bara mer och mer irriterad på att min handledare som inte förstår att de är väldigt på frästande med praktik på en förskola när man är i gravid i 7 månaden. så på måndag ska jag prata med min lärare så hon får prata med min handledare.så kanske hon efter de kan fatta lite bättre!!!

Idag fick P och jag reda på att vi får flytta in till lägenheten redan på måndag, ska bli mycket spännande. Jag längtar mäst efter att få inreda och fixa och dona :) men tänkt att jag redan är så vuxen att jag ska flytta från min lilla mamma :( jag som är sån mamma gris!! tur att mamma har semester hela sommaren sen så jag kan träffa henne så ofta jag vill iaf hihi.

I morgon är de som sagt fredag igen och de innebär föräldrargrupp och ett efter de besök hos barnmorskan :) så mysigt med föräldrargruppen att sitta och lyssna och prata om förlossningen och allt! . även mysigt att gå till våran barnmorska hon är så himla rar och omtänksam :)

I helgen annars så blir de att kalasa lite då P´s pappa fyller år och sen blir de att packa de sista inför flytten,sygardiner och måla klart spjälsängen och en hylla.

Nu ska jag kika på tv´n tänkte jag är ju sveriges värsta bilförare ... sen dursch och sist  sova !

Uppsats efter uppsats....

Nu känns det verkligen att de börjar gå mot sitt slut i skolan, känns både skönt och lite jobbigt med tanke på att nu innan Bebis kommer ska jag hinna med att skriva fem uppatser i både Kommunikation,Religon, två i svenska och en i alternativ medicin ,har iof till början av maj på mig med de känns endå lite panik väkande,och mitt upp i allt ska man hinna med 2 svenska nationella prov och många långa dagar av praktik. Men som sagt är bara att ligga i nu i slutet och bita ihop får ägna kvällar och helger till att plugga helt enkelt!!

I morgon ska jag iaf prata med min handledare om praktiken ska säga att jag vill korta av mina dagar där och i stället få plugga i skolan, för att ha praktik tre dagar i veckan som börja redan kl sju på morgonen är ingen hjödare + att gå till skolan efter de  och vara där till sena eftermiddagar.. måste inse själv att jag inte orkar med lika mycket nu som jag gjorde förut innan jag blev gravid!

Bäst att sätta fart med pluggandet nu kl är redan åtta snart....

Vårväder + en vilding i magen :)

Snälla låt våren vara på väg nu, dagens väder har vart helt underbart minst sagt. På väg hem till älkling så satt vi och kom underfund med att våren nog är på G nu för vi såg en motorcyckelåkare och så var asfalten torr och himmlen klarblå och solen lyste starkt. är de inte underbart så säg?!

Under dagen har jag hjälp P tvätta bilen så nu är den ren och fin ,så har vi börjat måla spjälsängen till lillplutten den kommer bli super fin när den är klar hoppas jag, den kommer bli antikvit och så ska vi fixa sänghimmel till också, vi längtar så otroligt mycket <3

Lillplutten är riktigt vild i magen idag sparkar hela tiden, åh de är så mysigt. igår fick även Min mamma känna bebis sparka :D gosgos!

ska invänta P nu som är och spelar innebandy sen så blir de tv tittande och sedan sov dax, är redan trött hehe


Tiden flyger fram

Jag sover inge bra om nätterna längre, vaknar till varje gång jag ska vända på mig eller om jag hör att de blåser eller något ute. sen har jag sådan kramp i vaderna ibland så man kan bli tokig, men men de är bara att stå ute. sen har jag börjat vakna då himla tidgit på mornarna idag vaknade jag först vid 7 tiden sen 8 och kunde inte somna om, jag som brukar kunna sova iaf till 10 då jag är ledig men inte nu inte. Det var samma sak igår då vaknade jag halv8 och kunde inte somna om. Men men är väl lika bra att vänja sig nu tills bebisen kommer för då lär de inte bli några sov mornar :)

Idag är de den 15 mars och det är exakt 17 dagar kvar tills vi flyttar 58dagar kvar till beräknad förlossning och 82 dagar kvar till stundeten som jag längtar!! Jag hoppas att tiden kommer flyga lika fort fram nu som den gjort den senaste tiden.

Nej nu ska jag ta mig en promenad med Hundarna funderar på att ta en skogspromenad om de inte är för blött!
Hoppas ni får en trevlig dag :) kankse slänger in ett inlägg senare i eftermiddag.



Lördagskväll med Melodifestival

Dagen har jag ägnat åt att packa ner lite smått och gått från mitt rum tills vi flyttar blev en hel del flyttkartonger tror sex stycken än så länge, men är ännu inte klar med packningen men kände att jag ville vara ute i god tid och inte packa ner allt i sista sekunden :) ..

annars idag har jag bara slappat och haft de lungt och skönt gjorde hemmgjord Pizza till kvällsmiddag Mumsigt vart de och nyligen kollade vi på melodifestivalen Jag,P,Mamma,Bror och Mammas sambo tyckte verkligen inte att de va rätt låt som vann! jag hejade ju på söta Molly men hon lyckades bara få 2 ynkla Poäng.

Som jag nämnde i förra inlägget Va vi och hämtade den underbara barnvagnen igår, åh den va så fin är verkligen helnöjd med den och ångrar inte att vi tog en hel svart :) vi va ju även hem till ett par bekanta till P´s famlij och hämtade hem en bilstol,gåstol och en massa fina kläder som hennes barn andvänt bara några gånger :)

Nej nu ska jag ta mig en varm dursch sen krypa ner i sängen är super trött nu!
Sleep well<3


Bebis vi längtar efter dig!



Först en bild på Magen :) är nu i V.32



Vi va och hämtade hem vagnen igår, är mycket Nöjd med den :)

 
Vi va även hem till ett par som P känner och fick med oss hem en helpåse med massa fina kläder :D



Födelsedagskalas :)

Går dagen blev mycket lyckad fick massa fina presenter och åt mumsig marängswiz (stavning!) . Tack för all uppvaktning mina nära och kära :) ..

denna vecka blir lugn har inga speciella planer förutom föräldrargruppen på fredag..

skriver mer sen måste ha lektion nu ;( ursch går låång dag idag ända till kl 17


7 Mars!

idag har jag
- Vart i katroneholm med mamma och bror
- Köpt ännu mer saker till bebis och lägenheten
- Ätit lasagne
- förberätt in för min stora bakdag i morgon ;)
- ätit popcorn och drukit cola
- kollat på melodifestivalen!

morgondagens planering
- Gå upp tidigt och baka tekakor!
- Städa hela huset
- kl 15 kommer mina gäster.
- Fira min födelsedag :)
- Sova hemma hos älsklingsP <3


Bebismagen v.31 + mer bilder



Bebismagen v.31, den blir bara större och större :)




Här vårat lilla under i min mage <3 är huvudet man ser, (kanske inte den bästa bilden tog den med min mobilkamera)


      
Kunde inte låta bli att köpa den underbara bodyn och dom grymt söta skorna :D






Det händer något i mitt liv <3

Förut för några månader sen var jag så uttråkad på mitt liv att gå ut och roa sig på krogen som mina vänner gjorde intresserade mig för fem öre. det enda som höll mitt liv på topp var älsklingsP och famlijen, jag var rent ut sagt trött på att inget roligt hände i mitt liv.. Men nu helt plötsligt kommer allt på engång jag lever som i någon slags ljus tunnel har bara posetiva saker att se fram emot :)

Datum som får mig att längta
8/3 Jag fyller ;)
13/3 Föräldrarkurs
20/3 -"- & besök hos barnmorskan
27/3 -"- & ultraljud
1/4 Blir sambo men min älskade P <3<3 :):)
12/5 Troligtvis blir jag mamma detta datum <3
6/6 Tar jag studenten
25/7-1/8 Åker till öland med P´s familj

Föräldrarkurs start

Var som sagt på föräldrarkurs idag för första gången, va trevligt men väldigt tyst hehe men va kul att de va så många som både P och jag kände igen sen innan :) så de kommer nog bli riktigt kul dom här fredagarna som vi kommer träffas.. Idag fick vi inte så mkt viktigt sagt vi pratade mäst om annat haha..

I morgon är de fredag vilket innebär skola från 8.30 till 12.40 efter de ska jag åka hem fixa och trixa lite sen på kvällen ska vi in till stan och käka med Anneli och Martin sen efter de blir de troligen let´s dance hemma hos dom :) ..

Nej nu ska jag göra tonfisk röra här sen blir de Sveriges värsta bilförare..

Ska lägga in lite bilder snart på min "lilla mage"  som inte är så liten längre ujuj den växer för varje dag som går :P och lille plutten sparkar och har sig mest hela tiden, SÅÅÅ UNDERBART<3

Det gör mig glad :D

Är hemma på landet hos mamma för engångs skull :) har nyss bakat Kolakakor och mördegskakor tills på söndag när jag ska ha lite19års kalas här hemma  med famlijen och P´s famlij. Mammsen hade igår bakat både bullar,kärleksmums & toscakaka, åh min lovley mor är så duktig!<3

idag va de praktik igen och denna dag ännu körigare än gårdagen då alla 3 ordinarie va sjuka :/  men de jag överlevde och slutade redan kl 12 idag, åkte då till mammas jobb och väntade på henne sen åkte vi och handlade.. Mamma köpte lite mer saker till vår lillbebis bla. spjälsängs skydd,påslakan (va jätte sött med Nalle phu på) och ett litet täcke som vi ska ha till vagnen och vaggan :) ..

när jag kom hem så hade min kära lillebror städat mitt rum åt mig och gissa om jag blev glad. tack min bästaste bror du är så snäll<3

I morgon är de Föräldrarkurs som gäller ser både jag och P mycket fram emot de, ska bli kul att träffa andra unga som med ska bli föräldrar :) .. Som jag längtar till maj<3


Trött är bara förnamnet!

Känns som om jag har levt i någon slags sömngång idag kom inte upp ur sängen fören kl va 6,så missade första bussen in till stan sen somnade jag på bussen in till stan och vakande precis så jag han med att plinga, sen har jag vart helt slut hela dagen och somnade även på bussen hem från stan.. och är även super trött nu också..  

Idag har jag iaf vart på praktiken och de har vart rätt rörigt och flamsigt då vi fått in en massa extra barn till oss för branden på den andra avdelningen.så de har vart 6 extra barn idag och de märks verkligen på både ljudnivån och att barnen bli tröttare, men de va bara att göra de bästa av situationen :) ..

Har även idag vart på bokrean och kollat och hittade en jätte fin bok som hete vänta och födabarn kostade bara 89kr hade kostat över 400kr från början så blev glad när jag såg vad den kostade och köpte den på engång :) :)

Nej ska durscha nu sen ska jag mumsa choklad som min P köpt till mig, har ett enomt sug efter socker hela tiden sen ska jag läsa i min fina bok :P

måste tilllägga att min lillälskling i magen mår prima bra<3


Besök hos Barnmorskan :)

Dagen har rullat på fort idag , va i skolan en liten stund på förmiddagen och fick reda på att jag fick MVG på mitt muntliga prov i komunikation som jag hade i förra veckan :) duktig Angelica! ..

kl 13.30 hade vi tid hos barnmorksan möte upp P så gick vi dit tillammans, allt såg jätte bra ut :D och vi fick höra vår lilla plutt(a)s hjärtljud, helt underbart! nu ska vi dit om 2 veckor igen då jag alltså har gått in i V.32 :) .. jag längtar så mycket efter maj månad!

efter besöket hos barnmorskan så åkte vi ut till tuna park och kikade runt lite va in en sväng på HM och kunde förstårs inte hålla ögonen borta från dom underbara bebiskläderna som frästar en så mkt :D så idag köpte vi 1par små små skor så himla söta!!!

Nej nu är de snart dax för familjen anorlund sen sova.. ska upp TIDIGT i morgon :(


Hur kan någon göra så?




Just nu känner jag mig upprörd riktigt upprörd, fick nyss reda på av Anneli att de har brunnit på min praktikplats . och när ja kollade in på ekuriren.se så står de att branden är anlagd.. hur FAN kan man sjunka så lågt att man vill tända eld på en förskola?. det stod även att polisen inte tagit fast någon misstänkt ännu efter som detta inträffadevid 22 tiden igår.. om jag bara fick tag på dom skulle jag rent utsagt kunna göra vad fan som hällst med dom!! .. Nej jag börjar bli trött på eskilstuna stad nu, vart är vi på väg?  ena studen är de stora bränder.. andra stunden är de skottlossning ursch detta skrämer mig.. om de inte vore för alla vänner och bekanta skulle jag ta mitt pick och pack och dra låångt här ifrån..


RSS 2.0