Älskade barn, Som jag älskar er<3




I´am back!

Hej på er!
Om jag nu har några som ännu kollar in på min blogg, menar jag är ju den bästa bloggerskan som uppdaterar så veldans ofta..NOT.. Men nu ska jag försöka att skriva av mig lite här då och då. Dels för de är kul att gå tillbaka och läsa om barnen och deras uppväxt och dels för att se hur livet såg ut då. alla förändrars ju med tiden.

Jul och Nyår har iaf paserat och vi har haft de lungt och skönt.Barnen fick galet mycket julklappar och va nöjda och glada över de. Mamman och pappan va lite mindre lyckliga över att få ännu mer leksaker att plocka upp från golvet ;). Men mysigt hade vi de iaf. Nya året firade vi in hemma i soffan..Ja gudars så rart de va, bara mysa och äta god mat..

Den första veckan på de nya året har ju inte vart den bästa eller jo den va bra på ett sätt och de va att jag blev opererad den 2/1 och blev av med min gallblåsa och gallstenar som jag har haft sjukt mycket problem sen Ebbe kom. Usch vill inte ens tänka på hur ont jag haft. Men nu är dom besäver ett minne blott. Men men de dåliga med veckan va att jag 2 dagar efter operationen åkte jag på halssfluss med ond kropp,feber,feberfrossa och en hals som kunde ta dö på mig. inte nog med de hade jag världens mens värk och va rikigt deppig,sur,arg och kännde mig som värdens dåligaste Mamma. Så mycket tårar och ångest för jag vart så hemsk mamma har de blivit också.

Så nu är de äntligen dags för en ny vecka med nya möjligeheter. Och äntligen är vardagen tillbaka med Dagis och Jobb känns SKÖNT! och att få tillbaka alla rutiner. 
Denna vecka blir de för mig jobb Måndag och Tisdag eftermiddag på Ica. Snälla Morbror Anton ska barnvakata Tilda undertiden och Bästa svärisarna ska få mysa med Ebbe :) blir bara någon timme tills Pontus kommer hem. sen så är de dagis i morgon för Tildavilda sen så hoppas jag veckan rullar på i vanlih takt :)

Nu ska jag ta och kila ner i källaren och hämta upp julkartongen, alla julsaker ska bort nu och sen ska jag städa, och plocka med den roliga tvätten..

Ha en underbar dag de ska jag försöka ha, och njuta av mina fina barn<3

RSS 2.0