En dag på stranden


Nu har jag nyss fått tilda att sova efter mycket om och men, lilla gumman har skrikit och skrikt .. försökte gå en sväng med henne ute vid kl20 då somnade hon och vi bar upp vagnen men efter 10 minuter vaknade hon och skrek och skrek försökte ge bröstet men hon vägrade.. så vi packade in oss i bilen och åkte sundbyholm runt och hon somnade igen men vaknade så fort vi kom hem igen.. fick i henne lite mat och gick runt en stund sen skrek hon igen till slut fick jag
henne till ro i vagnen nu efter en timma.. min lilla gumma så över trött :( men nu sover hon iaf...

Idag har vi vart på stranden med Anneli & Filippa de va mysigt vi hade med oss melon och vindruvor :) men jag tordes aldrig mig i vattnet ... efter de gick vi till ica och köpte glass..

I morgon blir de stan sen ska vi hem till mamma/mormor och sova då P ska jobba sent stackarn :(<3

nej nu ska jag kyla ner mig med en isglass sen sova.

GOD NATT

Vi är på landet

Nu sitter jag ute hos mamma i näshulta :), mamma kom in och hämtade mig och Tilda vid 10 i morse sen åkte vi till babyproffsen och köpte parasoll till vagnen och sen ny snuttis sen fick vi en madrass till vagnen av mamma/mormor.. efter besöket hos babyproffsen åkte vi ut hit så nu har vi käkat lite och så har jag nyss fått lillan att somna, ska nog ta mig en promenad om en stund, se om jag får med mig hundarna eller om de vill stanna hemma i skuggan..

I går va vi ju på bvc besök och de gick bra :) Tilda är nu 56 cm lång och väger 5330 gram,hon bara växer och växer.


Nej nu ska jag gå ut i solen!!!



Effektiv på morgon kvisten

Gick upp med tuppen idag halv 6 va jag uppe, kunde inte somna om när jag hade matat tilda vid 5. så nu under morgonen har jag hunnit med att diska väldens sörsta disk berg,damsugit och torkat i köket, slängt ut mattorna på ballkongen,Lagt i en maskin med tvätt :) sen nu för 10 minuter sen vaknade tilda så jag tycker jag hunnit med ganska så mkt under tiden hon sov..


Åh gumman har sovit så bra i natt !  hon somnade vid 21 igår och vaknade inte fören 5 i morse :D så idag är jag utvilad.

dagens planer
10.30 bvc besök
lunch ute i lekparken med Anneli o filippa
gå ner till stan

Jag älskar dig









En dag på stan

Just nu sitter jag på golvet i vardagsrummet och tittar på allsång på skansen och har Tilda liggandes brediv mig i babygymmet ,lillstumpan verkar tycka de är mysigt för hon ligger och gör små ljud för sig och sparka och slår förfullt med benen och armarna :)

Idag har vi vart en hel dag på stan med Anneli&Filippa vi shoppade loss jag och tilda ;) Tilda fick en klänning,shorts och stumpor och jag fick två klänningar och ett par vita leggings.. gick både till och ifrån stan blev en redig promenad på 5 km duktiga vi är :D

Nej nu tröttnade stumpan och vill komma upp :)

I morgon Väntar BVC besök!


En förmiddag i vilsta

Nu har jag nyss käkat lite mat i min esamhet då P ännu jobbar och Tilda ligger och sover.. vi har haft en skön förmiddag ute i vilsta, tog oss en promenad dit med Anneli och filippa . vi hade med oss fika så vi satt och myste i gräset och åt kakor och bullar ,och så babade lilla filippa i det kalla vattnet :)  

nu på eftermiddagen har jag plockat lite här hemma hade tänkt att vi skulle åka och handla men P va som sagt tvungen att jobba över ;( .. Tur att jag har min lillagumma hemma så jag inte blir alldeles rastlös..

Välkommen tillbaka solen :D hoppas du stannar kvar hos oss nu!!


Midsommar helgen

Är ute i st sundby förtillfället ska försöka knåda ihop min midsommar helg ..

I Torsdags firade vi som sagt mammsen som fyllde år :) hade en jätte trevlig och mysig kväll med massa mat och tårta  sen sov vi där.. Ifredags var de midsommarafton och de regnade förstårs som varje år, Men vi hade iaf en trevlig kväll hemma hos Jessica med lite vänner :) dock blev vi inte så långvariga då Tilda var grinig och trött, så vi åkte hem redan vid 9 till Tildas Farmor och farfar där vi kollade på film och bara mysade :) sov även kvar här tills idag blev en dag extra då P ville kolla fotbolls match med sin pappa och Farbror igår kväll.. annars har vi bara tagit det lungt :) 

Ingen dans kring midsommarstången blev de heller.. men äsch! vi sparar oss till nästa år då blir de dans med min lillaTilda :D <3 

Nu längtar jag efter Öland med sol och bad!


Min glada baby :D


I morgon fyller mammsen år, hurrahurra!!

Skönt att solen har kommit tillbaka till oss igen :) dock lär den väl försvinna till midsommar igen..som vanligt, vi som hade tänkt ta oss ner till Julita gård och fira midsommar där på dagen men de blir nog ingenting av de.. Vi vet iaf att vi ska på "midsommarfest" på kvällen hem till min Kära vän Jessica :) 

Idag har vi till mästadels vart ute i det vackra vädret vi har gått promenader och solat oss i lekparken med Anton,Anneli&Filippa, sen lunchade vi här hemma hos oss med Sallad som vi hade gjort mumsigt!. sen kom P hem runt halv 6 då gjorde jag korvstråganoff och pasta medans Tilda sov fick även tid till att durscha haha :P sen nu i kväll har vi kollat lite tv och bara tagit de lungt har två utslaga älsklingar här i sängen bredvid mig som redan sover så gott.

I morgon fyller min älskade lilla Mamma år, så Grattis i förskott mamma/mormor! Vi älskar dig<3 blir middag och mys där hemma i Näshulta i morgon kväll. ska även sova kvar där :) skönt att få komma ut till landet och friska luften...

Nej ska väl lägga mig till rätta nu och sova lite jag också känner mig rätt trött efterdagen som vart :)
 


God natt<3 


Du är LYCKA!


Mitt allt, min underbara lilla dotter! - Mamma älskar dig<3


Fredag med regn

Fy vad de regnar idag inte underligt att man blir seg och trött..
 
Idag har vi bara vart hemma och tagit de lungt Anneli&Filippa var här en stund på förmiddagen och fikade :) sen har vi bara myst framför tv´n jag och min lilla Tilda och morbror Anton också. Snuttan är lite snorig och har vart lite trött och hängig idag :( men mår bättre nu och ligger och sover så gott i sängen älskade baby<3

I kväll har jag bestämt att vi ska äta från American pizza och bara vara hemma och ta de lungt hela familjen. hinner inte umgås så mkt på vardagarna då P jobbar ganska mycket börjar tidigt och slutar sent..sen nu under några helger har vi vart borta och även sovit borta så ska bli skönt att få vara hemma en kväll :)

Helgens palner är att åka och hälsa på Pappa med familj i Katrineholm fira min student  i efterskott, kul för Morfar att träffa sitt barnbarn lite också :). sen blir de en sväng hem till tildis Mormor och sen hem till Tildas farmor och farfar på söndag! med andra ord en fullbokad helg..

Nej nu ska jag hänga tvätt och väcka min Sovande Pojkvän som somnat så gott på soffan :P

Svar till anonym

Jo,jag ammar Tilda men ger även ersättning då ammningnen inte räcker för att hon ska bli mätt!
varför vara anonym?

bvc besök .. igår

igår va vi som sagt på besök hos bvc och min lilla tilda hade växt på riktigt bra och väger nu 4820 gram och är 55.5 cm lång , min stora tjej :). hon har nu även börjat le och jorlla lite när man pratar med henne. och idag prövade jag även att lägga henne i sin säng och sätta igång lekmobilen och hon låg alldeles stilla och bara följde efter med blicken.. prövade även att lägga henne i sin säng när hon skulle sova nu på dagen(hon sover annars mellan mig och P) och de funkade ganska bra sov iaf 15 minuter :P så underbart att se hur hon utvecklas! min älskade lilla skatt <3



Recept

Banan&choklad paj

ugnen på 200-225 grader

Smuldeg
1½ dl Mjöl
1½dl havregryn
3 msk socker
75 Gram smör

2-3 bananer
400 gram marabou choklad

Mosa bananerna i en paj form hacka chokladen och strö över de mosade bananerna. fördela sen smuldegen över bananerna och chokladen grädda sen i ugnen i 10-15 minuter servera med vanilj glass.

Gårdagen

Gårdagen tillbringades till mästa dels ute med Annie & filippa :) vi va runt och gick här i området och satte oss i lekparken här utanför ett tag..  sen avslutade dagen med gott fika hemma hos dom :)




Grattis till min lillälskling som blir 1månad <3


Sjung om studentens lyckliga dar!









Champangefurkost avklarad

Nu är jag precis hemkommen från en mysig champangefrukost med brudarna :)
ska jag ta mig en dursch nu sen sätta fart... Håret ska plattas,ögonbryn plockas & sminkning!

Det kommer bli en händelserik dag!



Ursch! jobbigt att vara ifrån min Bebis , Men vet att hon har de bra med sin farmor . får ju träffa min älskling vid utspringet<3

STUDENTEN

IDAG TAR JAG STUDENTEN, FYFAAN VA JAG ÄR BRA !!!!!


Mammas lillaälskling :D


ny städat hem :)

Nu har jag hunnit städa klart både dammsugit och moppat alla golv :) känns skönt att ha ett rent hem..har även hunnit med att handla och förbereda kvällens middag P & jag ska lyxa till det med fläskfilé gryta och klyftpotatis.. senare i kväll kommer Tildis farmor hit och sover :) hon ska hjälpa P lite under morgondagen, så snällt!

nu ska jag laga mat och göra banan och choklad paj :)

Morgon mys

Nu ligger tilda här bredvid mig och myser med snuttisen och tutten :) vi lyssnar på musik och bara tar de lungt. ska försöka få henne att somna snart så jag kan få gå och städa lite, började med köket och toaletten igår men har ännu två sovrum ett vardagsrum och ett badrum kvar..

Nu ska jag ta och lägga mig här bredvid min lillaälskling och se om hon vill ha lite mat sen om hon kan somna :)<3


Mys med tutten och snuttisen :)


en bild från gårdagens bad :)<3

Student 09

I morgon är den stora dagen kommen och jag ska ta studenten helt overkligt ,tänk att redan 3år på gymnasiet har gått.. är blandade känslor som gömmer sig inom en ska bli förbannat skönt ,underbart och allt vad det nu är men någonstans känner jag även sorg över att allt är över det har lixom gått för fort. Men i morgon är det iaf dags för mig och många mer att springa ut från skolan ut i verkligheten och leva livet precis som man vill :)

Min morgondag:
campangefrukost med brudarna kl 06.00 :)
Hem och fixa mig
11.20 Fotografering
12.00 Middag
14.30 SPRINGER VI UT!!!!

Hoppas för världen att de kommer vara lite sol iaf....

Jag älskar dig


En morgonpigg baby :)

Kl 04.30 tyckte tildis de va lagom att gå upp idag eller iaf lagom tid för mat :) hon fick mat sen la vi oss i sängen igen för att jag tyckte vi kunde somna om men inte hon tydligen.. så vi har legat i en timma snart och bara myst sen tillsist somnade hon om men då kunde istället inte jag sova, så tog tillfälle att ta mig en dursh.. så nu har jag nyligen durshat och klätt på mig :) känns skönt att vara ute i god tid då Tilda och jag ska till min skola kl8.30 och ha avskeds fika med min kära klass...

Det är gaalet bara 3 dagar kvar nu till studenten.. tårana har vart nära att komma under gårdagen då en tjej i klassen hade skrivit så fint om oss! så sjuk härliga minnen man har tillsammans, 3år har gått så otorligt fort. Tänk att jag aldrig med kommer gå i skolan :S .. och aldrig med få gå i samma klass som Johanna igen efter måånga år tillammans :( <3

Har inte hunnit med att uppdatera haft så mkt annat för mig men ska försöka slänga in ett inlägg då och då iaf :)

Lite bilder från de senaste dagarna!


Mammas älskling<3



Prov sitta i babysittern :)


En nöjd baby :D


RSS 2.0