Världens underbaraste dotter!



Mammas allt, min stolthet .. Jag älskar dig<3

Bvc besök


Nu har vi just kommit hem från en lång promenad och bvc besök :). Min lilla Tilda hade växt jätte mycket, hon väger nu 7100Gram och är 64cm lång så hon har verkligen vart i någon växt period sen vi va där sist.

denna vecka är jag hundvakt åt lilla Bodil så vi har vart ute på långa promenader varje dag denna vecka :) så skönt! i kväll blir de ännu en långis med Kusin Anneli.

Nej ska sätta fart här nu ska städa,diska,hänga tvätt och bädda rent i sängen :)



Tilda smakar vatten från mitt glas :)



en stycke Bodil!

en dag på kolmården!

















Grattis min lillaTilda 4 månader!


någon dag innan du kom...


här va du bara några timmar...


1 månad..


2 månader..




3 månader..


och Idag 4 hela månader..

Tänk vad tiden går fort och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går.du är mitt allt min lilla prinsessa :)

Kolmården i morgon

Fredag kväll nu då skööönt som bara den, i morgon bitti bär de av till Kolmården med min lilla familj, och syskon och kusin med familj. ska bli mysigt att komma i väg en sväng :)
 
Denna dag då, har vart hos min underbara trevliga granne/Kusin som bjöd mig på gott fika :) sen har jag bara vart hemma med min lilla Tilda och myst.Just nu sitter vi och kollar på tv Tilda har just fått bada, snart blir de lägg dax för henne och för oss andra med så vi orkar med morgondagens fullbokade schema.



Måste skriva med dagens höjdpunkt!! Tilda skrattade på "riktigt" idag för första gången :D:D, mammahjärtat brann verkligen av glädje då. min lilla älskling :)

God natt


En liten promenad


Min tuffatjej i vagnen :) (bild från idag)

 

Kom hem för en stund sen efter en liten promenad med Anneli och Miranda. Gick till affären sedan till Filippas dagis och hämtade henne. Va skönt att få komma ut en stund blir så seg av att sitta inne.Idag mår jag iaf bättre än går dagen inte lika snorigt och ingen huvudvärk :). Fast i morse när vi vaknad va lillskrollan snorg och lite hostig men de har blivit mycket bättre de med som tur är. 

Nej nu ska jag ta något att äta har glömt?! ätit lunch idag, blir lätt så när man är hemma själv och inte gör något. 

Bye 


En önskad bild :)



Här kommer en liten bild på min fina lilla tatuering, Tilda föralltid i mitt hjärta<3

(dock ingen bra bild)

God natt


Nu säger jag tack och god natt för mig, Ni får sov gott mina kära blogg-läsare :)

Hoppas jag få sova gott inatt utan en täppt näsa och en baby som vaknar varannan timme,Lilla Tilda har haft någon peridon nu då hon sovit ganska så dåligt om nätterna,lilla gummsan! hon kankse har börjat drömma för i natt när hon vaknade va hon helt kallsvettig sen låg hon och gjorde små ryck..Men som de ser ut nu lär hon sova någon timme till iaf :)



Hörs i morgon!

NATTI NATTI<3

Att var förkyld är SKIT!!!


Vaknade i morse med sprängade huvudvärk och Täppt nästa Wiihoo förkyld IGEN fy fasiken vad jag hatar detta de är väl nu allt ska börja, nu när hösten är på infart...vill inte bli sjuk!!! så idag blir det väl en såndär Slö och slapp dag i sängen med en bra film eller något i den stilen.. Min lilla Tilda verkar iaf ha en sov dag hon somnade efter frukosten vid kl9 och sover nu med, hon verkar iaf inte fått någon förkylningen ännu som tur är :) ...

Längtar efter helg nu så jag får ha min P hemma, han har jobbat jätte länge både måndags och tisdags i måndags kom han inte hem fören 00.30 :( sen börjar han jobba 04.30 på morgonen känns inte som om man hinner umgås så mkt då :/ ..

nej nu ska jag bädda ner mig här berdvid min lilla prinsessa och hoppas jag blir av med Förkylningen!


RSS 2.0