Välkommen till världen<3

Nu har äntligen våran lilla Ebbe kommit till världen i Fredags den 15/4 kl 19.53 tittade han ut, en stor kille på 4300 gram och 50 cm lång. alldeles underbar och perfekt<3 förlossningen gick fort och smidigt, kommer med en förlossnings berättelse längre fram :)

Lilleman<3

En stolt Storesyster med sin lillebror <3
Mammas älsklingar!

Ingen bebis här inte..

Idag går jag och bebis in i vecka 40+3 alltså tre dagar över tiden.. Känns lite sådär och bara gå och vänta på minsta lilla tecken på att de hela ska starta, om jag har otur kan jag få vänta över en vecka till ;( buhuu.. Segt att gå över tiden måste jag säga, Tilda kom ju tre dagar innan hon skulle komma så de här är en pina haha :P.. Fast de sköna är att jag mår bra (förutom att jag är dunder snorig pga. pollen ;/) och får sova relativt bra om nätterna :)

Nej om man skulle göra lite nytta här hemma de behövs plockas leksaker som ligger lite här och var i hela hemmet sen behövs de damsugas och tvättas lite kläder.. ja jag vet ju iaf vad jag har att roa mig med för att få tiden att gå! Sen vid 14. ska jag hämta hem prinsessan igen <3


Världens finaste tjej<3


RSS 2.0