Ikea


I dag bär de av till ikea med Älskling och Anton :) ska kika om jag kan hitta någon hyll eller sminkbords aktigt för just nu har jag ingen ordning alls på mitt smink och allt sånt .. sen ska jag även kika om vi kan hitta ett nytt databord känns som om de är på tiden att in för skaffa ett nytt :P

i kväll blir de att sitta hemma med Älsklingen och mysa :) ska kankse hyra en bra film eller om de är något annat trevligt att se på tvn. flickorna vill igentligen att jag ska med ut men känner att jag har vart ute så mkt nu plus att jag ska upp och jobba kl 9 i morgon bitti, så nej ingen utgång i kväll!

nej nu är det bäst att kila in i durshen se om jag hinner lägga i en inpackning i mitt risiga hår ursch!
sen blir det att åka till västerås :)

ha en trevlig dag! Kramar / Angelica

Party all the time :P


Sitter just nu hemma hos älsklingen och väntar på att han ska komma hem från jobbet åh jag längtar! :)

gårdagen/kvällen blev överförväntningarna rikgit skoj.dagen tillbingade vi (jag och mina 3 flickor) ute på tuna park med en massa shopping och lunch på MAX. på kvällen blev de utgång (igen hehe!) denna gång gick vi till harrys. hade ryktas om att de skulle bli mycket folk och en massa dans till schlager och rikgit nog,folk var de så de slog härliga till och en massa dans. har tusan träningsvärk i mina lår :D haha!! kvällen avslutades med en kvälls macka hemma hos elin sen gick jag och jessica hem till oss tror klockan var 03.01 när kollade på den sist så de blev en lååång natt. MEN KUL HADE VI DET :D

idag så ringde mamma och väkte mig kl 10 och sa att hon ville ha smakråd över vilka kläder hon skulle köpa. så jag tog första bästa buss ut till tuna park idag igen gick på tuna i 3 timmar fikade på waney´s sen åkte jag med svärmor och toovis hem hit till sundby..

Kram / Ankan :D

Grappa


ja då va påsken över då har ätit massa godis och mat med dock inte påsk mat :)
i helgen hann jag även med att ta en krog vända tillsammans med mina vännor sen har jag även jobbat i söndags och måndags skönt med en massa extra stålar i min fattiga plånbok :D

i kväll ska jag ut och äta med tjejerna :) har bestämmt oss för Grappa så får vi se om de är något att ha. tror de blir mysigt iallafall efter maten ska vi nog ta och traska hem till elin och glo på film lr något :)

Så skönt med LOV nu :)))
Kram ♥ / Angelica


klart värt pengarna :)


Teatern igår va över förväntingarna riktigt bra, så mkt som jag skrattade igår har jag nog inte gjort på rikgit länge :)
vart en lyckad kväll fasten jag satt och snörvlade hela föreställningen ;/ ursh är genomförkyld!

i kväll är det träningsläger ute i st sundby ska åka dit men ska inte vara med och träna finns en stor riks att jag blir sjuk nu till den lediga veckan och de vill ja inte.. får hoppas de blir en trevligt kväll :)

nej nu ska jag och hanna min vän ta och kila till bussen. ska in till stan och ut rätta några ärenden :P

/ kram Angelica

stress skola teater


denna dag har bestått av stress stress och stress de var rena rama kaoset på jobbet,presonalen räkte inte rikgit till och vi hade full barngrupp på två presonal.men som tur kom de lite i sin ordning efter att vi delade upp barnen i två grupper. så jag tog den ena gruppen och hade lite pyssel och de andra fick gå ut. alltså vissa dagar är verkligen mina små änglar mer vilda en tama men de är så goa endå :) :) ..

I morgon är det skola. börjar 9.40 men inte blir de någon soov morgon för det. men de blir lung dag i morgon har bara 4 lektioner och slutar vid 15.

i morgon kväll ska jag även iväg på teater den inbillade sjuke heter den medn clas malmberg :) trevligt! är klassen som tyckte vi skulle göra något tillsammans så då fick de bli teater. så mysigt vi ska ha det!

kram Angelica

depp

idag är humöret verkligen inte på topp :( känns som om jag bara vill gå och sova, och vakna om hundra år.
har huvudvärk och är trött efter en dag på praktiken med 12 gapande barn som blir arga och griniga dirket inte dom får som dom vill..
 
ursh! och vädert är hemskt idag snö/regn och iskallt ( de som va så fint igår :S) , jag som hade tänkt ut och springa idag känner mig som en fet gråsugga! som inte har rört på fläsket på flera månader. nog för jag har legat sjuk förra veckan och helgen och har inte kunnat träna för det men endå..
 
nej nu får jag sluta deppa!

får tänka att de bara är 3 skoldagar kvar den här veckan var av 1 praktik sen är det påsklov :)
fast har samhälls prov denna vecka i politik ;(

på torsdag är det träningsläger och på fredag är det match!

på fredag flyttar även Älsklingen hem från östersund :D :D *längtar massor!!!!*

Kram


18 år :)

Tack!! mina nära och kära för en ofärglömlig födelsedag :)
har inte haft så kul på länge :D

fick en massa fina presenter bla. en make up lektion på make up store utav min Pontus
sen fick jag även smycken pengar blommor och massa annat fint :)

på kvällen kom släkt och vänner och käkade smörgåstårta och så hade vi lite förfest och rästen av 
kvällen/natten tillbringade jag på lotus lounge tillsammas med en massa vänner.. 




Jag,Lundkvist & Gina på lotus ;)





 Jag tar mig en drink :P

 Syssling :)

 kussefinen :)

 min söta älskling & jag

 Elin & jessica <3

 Toove :)

 haha min bror :D Han skulle iväg på maskerad!!

 Marcus Brorsans kompis :)

 och sen sista bilden får bli på mina små Pluttinuttor :D haha



Många kramar / Angelica




RSS 2.0