Barnvakt

sitter hemma hos Annie,martin & filippa nu , är barnvakt åt sötnosen :) just nu ligger hon och sover så duktig hon är åh jag blir helt irfån mig. hon berättade för mig när vi satt och åt att efter maten skulle hon sova i sin säng. men när vi skulle sova ville hon ha tutten men vi hittade ingen här hemma så vi klädde på oss och gick till ica och köpte nya åt lill stumpan hon blev glad då :D sen när vi kom hem gick hon till sängen kollade en stund i boken sen la hon sig ner och somnade medans jag satt bredvid :) så duktig så! inte en enda ledsenm min på helaste dagen :D<3 ska k'ka lite mellis när honhar vaknat sen kommer hennes mormor hit vid tre och tar över som barnvakt. jag måste hem och fixa och trixa lite ska hem till jessica i kväll där de blir tjejkväll,mys och tacos..


bästaste filippis :)

miss you honey<3 ses inte fören på torsdag ojoj hur ska jag klara mig ;P

Puss!

Lyckad dag :)

Tatueringen gick fint att göra, fasten jag höll på att klämma söder jessicas stackars små händer haha :) något jag ska tänka på till nästa gång är iallafal att inte spänna mig som jag gjorde idag. UH vad ont de gjorde men som man säger ska man vara fin så får man lida pin :D

Sahällsprovet gick också bra :) så en lyckad för middag har de varit!!!

nu sitter jag och in väntar min käraste. vi ska så småningom åka hem till han för i kväll blir de lite festligheter med min bror och hans kompisar.

ska skutta in i durscnen nu :)

 

Jag blev nöjd iallafall :D är mitt stjäntecken
och lite fina körsbärs blommor.


Puss och hoppas ni får en trevlig fredag kväll!


Tatuerar mig idag :)

dagens planer

>Cykla ut till bussen. ( blåser massa ute ;( )
>Gå hem till jessica och jennifer dricka kaffe :P
>Gå till blue lotus , tatuerings time ;D
>Gå till skolan ha samhälls prov
>Luncha
>Slutar vid 13.
>Åka hem till älskling
>Käka middag
>Åka på fest !! :)


Nej ska ta och klä på mig varma kläder nu sen cylka 3 km i mot vind :P

PUSS!

Plugg torsdag

Dagens planer

^Frukost
^Plugga Samhällskunskap(ekonomi). prov i morgon
^Plugga Hälsopedagogik. ska skriva om min livskvalité
^Luncha
^Gå promenix med hundarna
^Plugga mera
^Borsta på hästarna
^In vänta älskling :)
^Kvällsmiddag
^Tv tittande & mys
^Sova

blir nog en fin dag idag solen lyser och himmlen är blå dagar som denna mår man extra bra :)
nej nu ska jag gå ner och äta lite frukost sen sätta fart med pluggandet.

Puss!!


No stress

Ondags kväll och jag har hem studiedag i morgon :D vilket betyder att jag kan soova länge länge i morgon wihoo!!

Dagen idag då har vart super duper lugn. va på faktotum i morse med barnen från förskolan slutade tidigt blev lunch i skolan med jessica. sen vidare hem till jennifer där även johanna var :) så de blev en trevlig eftermiddag med  massa prat och förstårs kaffe mysigt att träffa dem en stund<3

kvällen har jag tillbringat hemma i näshulta :)

i morgon får jag träffa min älskling igen.åh jag saknar han fasten jag såg han senast i morse.tycker så mkt om min pontus han är min bästa vän min bästa älskling min bästa allt :D<3

och på fredag är de tatuerings dax börjar redan bli lite nervös!!


Puss


En stycke lördag

Då var de kväller igen, dagen har inte vart allt för spännande kan jag säga.har inte gjort något alls känns de som förutom 2 timmar promenad med hundarna och tove :) sen lagat mat som idag blev de en (misslyckad) köttfärs paj *skratt* . . 

Just gör jag typ ingenting älsking sitter och kollar på någon tråkig fotbolls match på tv´n . .vi ska väl snart åka och hämta Tove!

i morgon ska jag träffa Pappa med famlij, kusiner och faster :) ska hem till brorsan och fira hans flickvän iefterskott..

ha en trevlig kväll<3


min pluttis <3




Fredagsmys

Fredagen är här och jag sitter hemma hos pontus efter en timmes promenad med deras hundar. riktigt härligt väder är det ute idag dock blåste de lite men de var bara skönt och upp piggande. 
när mobilalarmet ringde i morse hade jag världens huvudvärk och bestämmde mig för att de fick bli en hemma dag idag. mumsade i mig en ipren och sov vidare en stund till och när jag sen vakande fanns den ännu kvar :(  men nu efter promenade känns de bättre..

ikväll blir de mysfredag med god mat,film tittande och popcorn. INGEN fredag utan popcorn ;)! 

nej ska snart plocka iordning lite här hemma .tänkte jag skulle vara lite snäll och dammsuga,städa pontus rum och sen baka en äppelpaj! hoppas de blir glada när de kommer hem :)

<3

15 Oktober

Tänka sig redan onsdag IGEN  allstå jag fattar inte vad tiden går fort. de är ju så man blir mörkrädd :P

Men men då är det snart en vecka närmare studenten hehe. 

har vart en lung dag idag. på onsdagar har jag bara halva dagen med praktik och 2 timmar projektarbete på eftermiddagen. idag vart de en skogstur med dom söta 5åringarna sen lucha och sedan in till skolan och körde på med projketarbetet vi har kommit ganska lång nu. men de är dock väldigt svårt att få tag på fakta till de vi håller på med. men får hoppas slutresultatet blir bra iaf!

I morgon ska jag hem till pontus vi ska vara hus/hund vakt fram till måndag då hans föräldrar är på resa till skottland. så de ska bli mysig att vara lite för sig själva :)

  

Avslutar inlägget med lite söta bilder på mina små prinsar<3

 Otto!

 Julle!



lite tillägg

Glömde skirva i inlägget jag skrev nyss att pontus och jag har börjat kolla på lite lägenheter nu :) HAPPY*
har gjort lite intresseanmälningar. Så får vi se hur de blir sen. så spännadekul och sitta och kolla runt på olika lägenheter. hoppas vi kan få någon av dem som vi har kollat på iaf.


Älskar min Pontus ♥



Lördag kvällen & söndag förmiddag

vart en trevlig kväll igår hemma hos pontusfamlijs vänner :) super god mat och fotbolls tittande.blev trots allt en ganska sen kväll vilket jag inte hade planerat och kom inte i säng fören sent. med de gick bra att komma upp kl 7 i morse iaf.

idag har jag som sagt vart och jobbat  hela förmiddagen.hade ett kort arbetspass och de stod 12.00 på schemat. men fanns en hel del saker som jag va tvungen att fixa med innan jag kunde gå hem så va inte klar fören halv2. hade tänkt jag skulle gå ner till fotbolls planen när jag kom hem (pontus spelar din sista match idag.) men va så trött jag väl kom hem så la mig i stället i sängen med bärbara datorn till hands. så nu ligger jag bara här och slöar Gött (: . .

blir snart lite god mat här och besök av pontus släktningar :) .

ha en trevlig kväll! kram<3

lyckad kväll (:

Gårdags kvällen blev lyckad, (blev lite besviken på bion dock tyckte den va lite låång dragen ibland) kvällen blev helt klart bäst. och gick exat efter min och Annelis planering ;) . måste vi göra om men kanske skulle ta en bowling runda istället för bio.tack iaf för en underbar kväll<3

idag blir de en riktig chill dag som man säger :P. har inga spec planer in för dagen ska nog bara sitta inne och uggla eftersom de är regn och rusk ute. i kväll ska jag iaf följa med Pontus och hans famlij hem till deras vänner där blir de middag. :) sen sova tidigt i kväll för i morgon väntar de jobb.





Lite bilder från gårdagens kväll!

Pontus & jag på bamboo city<3

Jag & Pontus <3


Anneli & Martin

Anneli & Martin <3




En god morgon!

En god morgon ja, men ingen vidare god natt. Ursh har verkligen sovit dåligt i natt,vaknat flera gånger. en orolig känsla i magen, därför jag sover så illa. . . 

Igår va jag hem till älsklingskusin en stund :) hon bakade super god äppelpaj sen blev de en massa prat!

åh ser fram emot kvällen, kommer blev super mysigt God mat,bio & ett underbart sällskap<3

nej ska käka frulle nu sen bege mig till skolan och starta morgonen med lite härlig samhällskunskap UNDERBART! *NOT haha.

puss på er<3

None

9e oktober

Måste erkänna att jag nog är de dåligaste på att uppdater min blogg HA! .

Men ska ta mig i kragen nu och försöka skriva mig några små inlägg per dag.
så kul att läsa så här i efterhand vad man skrivit.

vad har hänt dom senaste 2 månaderna då?
typ inget speciellt. .  pontus och jag har väl bara snackat lite om att skaffa oss längenhet och flytta ihop :D men får ännu se när de kommer ske troligen efter jul. annars har allt varit som vanligt.

Nu i tisdags blev de beställning utav studentmössa. ÅH de känns verkligen att de börjar gå mot slutet i skolan nu. satt och räknade lite igår och om man tar bort alla lov så är de typ 6 månader kvar sen så smäller de.

alla veckor verkligen springer i väg med storm steg denna vecka spc.fattar inte alls vart den har taigt vägen är ju redan fredag i morgon igen.

Idag är de en lung dag har buffertdag och ska bara gå till skolan och göra svenska som jag har missat.

I morgon ska jag och PontusÄlskling ut och äta med Anneli och Martin :))<3
efter de blir de troligen bio och sen mys!


RSS 2.0