sovande älsklingar


Väntar nu på att mina sovande älsklingar ska vakna så vi kan sätta fart på denna dag.. idag ska de shoppas,åka till landet hem till Mamma/mormor, Sedan ska vi avsluta kvällen med en stor Kräftskiva med massa underbara människor kan inte bli bättre!.   

Gårdagen var mysig, vi lagade god mat och paj till efterätt :) sen blev de film-tittande.

Nej nu ska jag ta och plocka fram lite kläder till Tildisen som hon ska ha på sig i kväll, blir nog nya klänningen från H&M :).

Tjingeling!

Tildas utveckling


Tiden går fort när man har roligt tänk att snart är min lilla gumma redan 4 månader, jag som tycker de känndes som om de va igår jag låg där och hade värkar. De är så roligt att se hur hon utvecklas och se framstegen hon gör. Nu kan hon vända sig från rygg till mage och tvärtom. hon grappar saker och hon kan sitta med lite hjälp hon är riktigt stadig. hon har börjat äta mer på kvällarna men sover dock inte i sin säng ännu, Jo jag vet de borde vara dax för de nu, men har bara mig själv att skylla :P tycker de är så mysit att ha henne liggadens nära mig och att få somna till hennes andetag är de bästa som finns.haha innan tilda kom va de jag som sa till P "när Bebisen kommer ska vi lära den sova i sin säng" men så  har de alltså icke blivit. Och snart får hon även bröja med smakportioner spännande :). 

Ett litet bild regn på min älskde Dotter.



 















Dagarna springer iväg

Har nyss vart ute och gått på en liten promenad med Anneli och Miranda dom hade tid hos BVC så vi följde med dom dit. just nu ligger lillagumman och sover hon somnade helt utslagen nu när vi kom hem och jag har precis spenderat lite pengar på tråkiga räkningar..ska väl strax hoppa in i durschen för i eftermiddag ska jag träffa Anneli,Filippa & Miranda igen och min andra kusin med barn, tror nog de blir lunch på pizzerian här borta mysigt :)

Många som undrar vad de är för tatuering jag gjort , Jag har skirvit in Tilda på handleden med ett fint litet hjärta!! :) blev jätte nöjd med den fast hade kankse velat haft den lite större men men inget man kan ändra på nu. kommer en blir på den sen när jag hittat en bättre kamera att fota med.


Min älskade lilla tröttnos :) <3


Fullrulle!


Idag har vi vart med kära Anneli,Filippa & Miranda hela dagen :) vi startade vår promenad halv11 i morse va då till bvc för Anneli skulle väga/mäta lilla Miranda sen gick vi vidare ner på stan och rothoffsparken där vi åt lunch på café kaka och sedan fick Filippa leka av sig i lekparken där. Efter några timmar i rothoffsparken begav vi oss till stadsparken där Filippa fick leka lite till och jag gick till Blue lotus för att boka en tatuerings tid och Jaa jag fick en redan i morgon eftermiddag :D:D samma tid som pontus ska dit! (så i morgon är det dax för andra tatueringen). Efter att jag hade bokat tid och Filippa hade fått lekt av sig lite mer så gick vi till bussen och åkte hem trötta men glada :D så tror vi var hemma runt 16.30 lååång med skön dag...

Just nu ligger båda min älsklingar och sover och jag ska väl med snart stänga ögonen :) är ju en dag i morgon också!

Ja just de Mamma/mormor vi Saknar/längtar efter dig med, hoppas att vi kan ses i helgen :)<3


Tilda och jag posar ;)

Promenad...nu städa



Kom hem för en liten stund sen har vart ute på en liten mysig promenad med Anneli,Filippa och Miranda, dock tyckte inte min lilla skrutta de va lika mysigt hon va arg och ville absolut inte ligg/sitta i sin vagn fasten vi bytt till sittdelen...Tror nog att hon vart övertrött för nu när vi kom hem la jag henne i sängen och då somnade hon snabbt som ögat min lilla gumman :)

Nu ska jag snart sätta fart att diska och städa iordning lite i sovrummet kommer nämligen folk och kollar på vår lägenhet i kväll... Börjar längta efter landet nu tänk vilken frihet vi kommer ha och tänk så skönt att få slippa alla dessa trappor upp!! fick hem ikea katalogen nu såg jag så ska nog kika efter lite förvarnings hyllor m.m tills vi flyttar för som vi har de nu tänker jag inte ha de i huset alltså nada förvaring! men de får bli efter städning/diskning.....




Mamma älskar dig överallt annat!


Ska försöka bli bättre

Ja jag vet hade lovat bättre uppdatering i bloggen! men  får skylla på att jag haft blogg torka...

Kan väl börja med att skriva att Tilda har bilvit en stor tjej redan 3 månader, därmen har hon fått sin första vaccentation, hon blev så ledsen när vi va hos bvc i förra veckan så till och med jag fick fram en liten tår,stackars mammas älskling! men allt var bra och hon följer sin kurva hon väger nu 6433 gram och är 60,5 cm lång. Min stora tjej :D

Annars har väl dagarna rullat på har mäst vart hemma och tagit de lungt och helgerna har vart full bokade med besök hit och dit men de har vart mysigt :)..sov hemma första helgen denna helg , sen vi kom hem från semstern :P då kanske ni fattar vad jag menar med fullbokade helger!

men idag då så har jag städat vardagsrummet som såg ut som ett bomb nedsalg, sen va tilda och jag på en promenad till ica men va inge skönt ute blåste som bara så blev en snabb promenad dit och hem :) just nu ligger tilda och sover och jag ska snart börja med maten sen invänta våran pappa/älskling<3



en trött tjej :)





"så här gott sover man i morbror Antons säng"

Grattis ÄLSKLING<3

Idag fyller min älskade sambo och Tildas Älskade pappa 21år :) hurra hurra!!! vi älskar dig överallt annat<3


Låter bilderna tala












Nu är det dax för Sängen!

Nu har vi ätit tacos,badat/durschat, varvat ner farmför tv´n och nu ligger båda min älsklingar och sover så sött här berdvid mig :).

Sitter och tänker på Min kära kusin som även hon har en liten bebis hos sig nu, gud så kul :) tänk att hon fick en flicka hon också nu har vi en rikgit "girl power" hon och jag. Filippa,Tilda och så den här lilla damen, så mysigt!
tänk vad mycket roligt vi ska hitta på..

I morgon bär de av ut till Näshulta ska vara där hela dagen orkar inte sitta här inne och uggla räckte med att vi gjorde de idag jag och min lilla solstråle. så Mamma/mormor kommer och hämtar oss redan halv 8 i morgon bitti.Men innan vi åker ut till näshulta ska vi åka och köpa en ny vagn till Tilda som vi kan ha i bilen hennes vagn som hon har nu är så klumping att släpa med överallt. så ska bli skönt att köpa en liten smidigare :) och se om hon kankse trivs bättre i den så man kan börja gå på promenader igen utan att behöva bära runt på min lilla älskling. 

I morgon är de även Min Älskade P´s 21års dag :) hurrahurra!! <3<3

Nej nu ska jag borsta tänderna sen lägga mig och läsa " Vår lilla hemlighet".


Sleep tight




Välkommen till världen!

Ett stort grattis till Anneli med familj som i morse fick en liten flicka till :)


I´am back :)

Så nu är vi hemma igen efter en helt underbar vecka på öland med sol,bad,glass i stora lass,grillning och mycket beatch voleybol? vi har haft de riktigt bra iaf :). men nu är vi  tillbacka till verkligeheten och vardagen P har börjat jobba och Tilda och jag är hemma och tråkar.. ska försöka få lite mer tid till att blogga har ju inte blivit så mkt nu under sommaren..

En liten nyhet har hänt iaf nu när jag vart lite off från bloggen och de är att Vi jag och min lilla älskade famlij ska flytta ut till landet :D Till HUS!! ett rött litet hus med vita kuntar. åh jag längtar, har sagt upp lägenheten nu from den 1 aug så nu är de bara 3 små yngla månader kvar här i våran lilla bungaloo som jag säger :P.. Så nu innan vi flyttaer in i huset ska vi renovera lite med nytt golv och tapeter såå underbart :).

Ja och min lilla Tilda mår bra hon växer och växer hon blir ju redan 3 månader på söndag. dock har hon kommit in i någon period så hon vägrar sova i vagnen. då jag lägger ner henne gallskriker hon och blir stel som en pinne..Tur att hon trivs i sin blistol iaf som hon sitter och sover i just nu..

Nej nu ska jag laga lite mat åt älsklingsP som snart kommer hem från jobbet. sen bär de av mot st sundby där han har fotbolls träning!



 

RSS 2.0