Hemkomst och helg mys :)

I torsdags kom äntligen min Käraste hem, var underbart som alltid att träffa honom igen  :) ..
så i trosdags vart de en kväll ute i st sundby med Älskling och hans famlij
kollade på idol och hade massa mys..

I fredags var de skola och pontus åkte med sin morfar och jobbade i k-holm.. på kvällen kom han hit och vi käkade kyckling och klyftpotatis och kollade på beck som jag hade hyrt :) kollade även en litegrann på idol .. vi var själva hemma nästan hela kvällen så skönt att bara vara han och jag en kväll..

igår åkte vi ut till st sundby igen.. vart en sväng in till stan pontus var tvungen och köpa tåg biljett och fixa lite och så passade vi på att vara snälla och handla mat åt hans mamma, vilket hon uppskattade, väldigt snällt av oss :P sen på kvällen kom pontus släktingar , vi käkade jätte god mat och glädjes åt hans lilla söta kusin som är 1½ år hur underbar kille som hällst :D ett rikgit charmtroll ^^, 

idag vart de en slö dag :) fast lite duktiga har vi ändå vart vi har bakat äppelkaka och kokosbollar och älsklingen fick visa sina dålda talanger haha ;) .. var även ute och letade efter kattungarna som en utav våra hon katter fått men vi lyckades inte leta reda på dom :/ får ta och leta vidare nu i veckan...ut över detta har denna söndag vart lung :) bara haft en massa mys..

sitter just nu och tänker på min stackars pontus som är på väg upp till skolan igen :(
stackarn får åka tåg hela natten, tror han skulle vara framme kl 6 i morgon bitti..

nej nu måste jag ta och sova är Time för apu i morgon!

Natti natti ´ Många Kramar / Angelica


Jag och min Älskling för några månader sen <333
Älskar han otroligt mkt :)


Håller tummarna!

Håller verkligen tummarna för att min Pojke kommer hem till helgen istället eftersom han inte kom förra helgen.. när jag snackade med han på förmiddag var han ännu osäker på om han kunde komma hem, han vill inte missa en massa i skolan och så .. önskar verkligen att han kommer. saknar han såå!



Jaha då var de tisdag igen då, gud vad alla veckor går fort alltså..
så idag var de dax för Praktik gick bra som vanligt och lika roligt som alltid :)
fast de är väldigt mycket sjukt på dagis både förkylningar och vattenkoppor..så jag hoppas jag kan få hålla mig frisk !

haft trafik kunskap i dag också :) Gick prima bra Hade 10 rätt mer denna gången än förra!! så de tar sig :P




Hittade en bild sän i sommras :) på mig,johanna och jessica <3


Kramar Angelica ♥


kalas :)

Igår var ja hemma hos svärmor och svärfar :) var och fira tove som fyllde 16 i torsdags.. så de blev glass och en massa kakor och idol... mysigt att träffa dom igen har inte vart hos dom på 4 veckor känndes dock lite konstigt att komma dit utan att pontus var där, men de var trevligt endå .. :)



vad ska man roa sig med i kväll då?
orkar inte sitta hemma och dö nicka iaf!!!



Saknar dig Honey ♥




Deppig :(

Min pontus kommer inte hem till mig i helgen :(  jag hade verkligen längtat sen ringde han igår och att han inte skulle komma hem till helgen  så nu kommer jag inte få träffa han på 5 veckor usch inge kul alls.............


vart har min vän tagit vägen? henne jag verkligen trodde på? hon som allt var glad när jag var i hennes närhet? nu säger hon inte ens hej till mig :/ måste jag gjort något fel? jag vet inte ens vad jag har ställt till med för henne.. snälla säg de till mig, orkar inte gå runt och vara deppig för två saker :(


Härligt :)

Träffade min käraste som jag inte träffat på 3 veckor i helgen :) Var så underbart att få vara med
 han igen. jag älskar verkligen den killen, han är mitt allt ♥ han kommer även hem nu på torsdag igen mysmys :D

jahapp denna vecka började med två stressiga dagar på praktiken, det fattades en massa folk på huset och de mästa vart kaos, så både igår och idag känns de som om jag har fått allt avsvar över barnen eftersom dom andra var tvugna att att hjälpa till på dem andra avdelingarna och en hade inskolning med en ny pojke som ska börja..så jag var själv med 11 småttingar mellan 1 och 3 år som är mer vilda än tama kan verkligen säga att det var full rulle..


Nej time för idol nu sen sova :)
Hade bra !


Kramar / Angelica♥


image3 haha hittade en gymt gammal bil¨d på mig ;P


Ny dag´

dagen ser ugefär ut så här:
Skola 11-16 har bara ma,sv,eng och baf :) skön dag!
kommer typ hem runt 17 tiden då blir de nog en låång promenad men hundarna, har inte vart ute och gått på hela veckan, fy på mig! och så måste jag verkligen ta tag i mitt rum har sagt de nu så många dagar men jag gör de ju aldrig :/ så i kväll måste jag städa, sätta upp mina nya gardiner och byta lakan i sängen! 
sen i kväll blir de att packa lite kläder och sånt tills i morgon när jag åker till mina älskling :)
och så blir de nog idol och sen är de tack och god natt för mig måste sova tidigt  i kväll med tanke på att jag måste gå upp runt kvart över 4 i morgon bitti så jag hinner med tjugo över 5 tåget till sthlm...

nej nu ska jag ta och väcka min trötta storebror så han går upp och skjusar mig till skolan :P

Kramar // Angelica ♥

Praktik och kör :)

Jaa då var det måndag igen då, uh vad verckorna springer i väg!
i helgen har jag inte sysslat med så mycket var och färgade och klippte håret ( blev mörk mörk brunt med ljus bruna slingor ) i lördags för middag och på kvällen var jag på bio men min vän jessica och kollade på ciao bellá :) (ganska bra film!) och tog oss en promenad på över en halv mil på natten från stan :P ..
ut över detta har helgen vart lung och skön fast har inte sovit tillräkligt mycket känner jag, är helt utmattad och trött :/ fast de knaske beror på höstvädert..

idag var de dax för parktik igen :) har kommit på att jag verkligen trvis att jobba med småbarn, dom är så goa men dom kan även vara väldigt högljudda ibland* .. går en massa förkylningar på dagis nu igen hoppas jag klarar mig ifrån eländet nu, har huvudvärk som bara den förtillfelet men de kankse är för jag är trött hoppas de iaf :) ..

har även haft kör idag :) de är underbart med kören man blir så gald av att sjunga och ännu gladare när de går som man vill! just nu håller vi på men en låt som heter hallelujah i just love him so  
en lite udda låt men den är kul att sjunga! 

om sex månader ska jag troligen tatuera mig :) sofie ( en som jobbar på mitt dagis där jag har parktik)
ska måla upp en tatto till mig,så snällt av henne!  hon är grym på att teckna så de kommer nog bli super bra, om jag nu törs tatuera mig hehe :P är lite harig när de gäller nålar och sånt..

nej nu måste jag sluta skriva blir så jobbat att läsa annars!

fast jag måste till lägga att det bara är 4 dagar kvar tills jag får träffa min Älskade pontus igen :) Åh så lycklig jag kommer vara på fredag, fast dock är de över 50 mil att resa och de är lite jobbigt, men saknar man någon så mkt som jag saknar honom så är de verkligen värt de :)


Kramar/ Angelica ♥

Dagen ´

Vaknade av att mobilen Alarmade för fullt kl 5 i morse och tyckte jag skulle gå upp, men jag beslutade att jag ville somna om och vaknade igen kl 8 :) känndes skönt att få sova ut lite.. kl halv 10 tog jag cyklen ut till vägen för att åka 10 bussen in till stan, för halv 11 skulle jag vara hos tandläkarn.. kom till tandl. precis på minuten,undersökningen tog knappt 10 min :P och Inga håla hade jag!!! .. sen åkte jag ner på stan och mötte Lundkvist vi gick runt och kollade lite sen gick han till skolan och jag till mammas jobb, vad halv 2 gick jag till skola hade en lektion sen åkte jag hem :D så nu kom jag precis hem från en 7 kilometers runda med vovvarna skönt att gå :)

i kväll blir de sjukhuset sen idol ;) äntligen något att kolla på om kvällarna! 


9´dagar kvar : ) sen äntligen!


Kramar / Angelica ♥

Jobb :)

har jobbat hela helgen, dom ringde och väckte mig i lördags morse och sa att de stod på schemat att jag skulle jobba hehe jag fattade ingenting eftersom jag inte har fått något schema och min virriga chef inte har sagt ett ljud.. men men de blev som de blev till jobbet kom jag iaf bättre sent än aldrig ..  så i lördags jobbade jag från 10 - 14 och i går blev de från 14 - 19, sköna tider :)  jag pratade med chefen igår om hur mycket jag skulle kunna få jobba nu när jag går i skolan och så men han sa att han inte rikgit visste men de kankse blir varannan helg eller var tredje så lite extra pengar blir de iaf.. :)

Jahaoo helgen utöver jobbet har vart lung :) va med mina kära vänner i lördags kväll ! och igår förmiddag var jag och mamms till köping köpte ny jacka ocj nya skor :D
sen har jag inte gjort så mkt mer bara slappat..

I veckan ska jag färga håret och klippa mig!! ;) ska även köpa tränings kort på friskis :P

Måste städa mitt rum någon dag också är ser verkligen ut som ett bombnersalg där inne "/ 


Nej nu ska jag käka lite frukost och sen åka till praktiken..


Kramar / Angelica♥


RSS 2.0