Party party på en onsdag ;P

yes sitter just nu hemma hos jessica ( jessicas bror) :) ska strax börja kanta ner mot Harrys där kvällen ska tillbringas Mys*.

dagen har vart mysig åkte till tuna park tidigt i morse med mammsen köpte mig en kjol en tröja och 2 par skor :D (ska fixa bilder sen) sen bleev de presenter och fika tycker om min Mammi<3
sen mötte jag upp Bästa kusin och dotter vi käkade lunch sen blev de lite mer shopping..

nej nu ska jag fixa jessicas hår sen blir de PARTY!!

oups i morgon väntar 10 timmars jobb ;/ ..

kraam

29Juli

Seg morgon med en tjatig mormor som tyckte jag skulle gå upp kl7 för att ge Hästarna mat, försökte säga till henne att de inte behövde mat fören vid 9 tiden men envis som lilla mormor är hade hon traglat sig ut till stallet och gett hästarna mat hon är bra envis ibland *skratt*

Dagen och eftermiddagen har jag jobbat jobbat och åter jobbat. känns som om alla mina dagar på detta sista sommarlov går åt till jobb. fick även besked idag om att jag kommer få jobba varje söndag under hela året vilket betyder mkt pengar vilket gjorde mig nog extra glad idag =D .



Nu under kvällen har jag vart ute en stund och tränat Bodil. gick dock inge vidare eftersom hon gör helt emot de jag ber henne om haha lilla skruttan behöver lära sig lite vett tror jag!

I morgon är jag ledig, äntligen! Ska då bege mig in till stan för att inhandla lite nya kläder och födelsedags presenter åt P och lillebror som båda fyller den 6 Augusti. sen ska jag träffa Kusin Anneli & Flipp.kvällen ska jag tillbringa tillsammans med min kära jessicavän<3

nej ska kila ner och göra ordning ett glas Isvatten nu sitter inte helt fel innan man ska sova.





 
Saknar dig min P<3


Sol&Bad


Dagen ska jag tillbringa på stranden med Älsklingen*MYYS*
så ska försöka väcka sömn tutan snart så vi kan dra oss i väg :)

 På eftermiddan blir de kankse en sväng i till stan för att träffa Annie & Flipp i Rothoffsparken.
sen i kväll ska jag träffa mina Brudar. ska ut till Elinvännens holme som ligger en bit ut i hjälmarn. 
ska sova där i natt åh va mysigt vi ska ha underbara ni<3


Slänger kankse in ett inlägg lite senare!

KRAM


Solning

Just hem kommen från surahammar har vart och hämtat min lilla mormor. Söta mormor hade vart så duktig och lagat mat och donat en massa innan vi kom*ler* hon är så omtänksam. på vägen hem var och kollade där vi bodde förr (jag,mamma,pappa & brorsorna) allt va sig likt och "dött" var de som förr. sen en sväng förbi stan och handlade lite åt mammsen.

just nu ligger jag på gräsmattan men lapptoppen och lyssnar på musik lite sommar känsla iaf :)


Bilden är sen igår när P och ja va ner till hans farmor och farfars sommarstuga.
hade en mysig kväll med bad & så paddlade vi kanot *SKRATT*

Skönt med ytterligare 2 lediga dagar..


Kraam

Cykeltur med bodil

Har jobbat hela förmiddan började kl7 och slutade kl13. har plockat med en massa frysvaror idag med. kom 5 burar som jag skulle plocka av Huu!! vad segt de va men hann klart iaf. .

När jag kom hem ställde jag mig och lagade lite mat blev korvstroganoff. .Mums ;) sen slappade jag en låång stund tills jag pratade med jessica och hon vill vi skulle ut och gå :D så jag tog cykeln och Hudisen med mig och mötte jessica underbart skönt att cykla har jag kommit underfund med -hihi-. 

nu ska jag strax kila in i dursen sen ringa min fina Pojkvän som tyvärr är hemma idag :( sen ska jag krypa ner i sängen med laptoppen och kolla på film tror jag sedan sova för i morgon väntar 10 timmar jobb BLÄÄ men pengarna rullar in som de ska iaf haha ;D jobbar heelaste helgen men är skönt nog ledig på måndag,tisdag,onsdag & torsdag nästa vecka :)  

ursh de va något som bet mig på mitt finger när jag cyklade hem så nu är de super svullet och svider :/ AJaj..

kraam


bättre sent än aldrig

längsen jag var här inne och bloggade.Men har känt att jag inte har haft tid och ork till att skriva.

som sagt har de skätt lite förändringar i mitt liv på sistone ,som jag aldrig trott kunde hända någon i min närvaro och speciellt inte en sån nära person som sin pappa. orkar dock inte skriva hela historien om vad som hände...

va iaf och hälsade på farsgubben idag som nu ligger på örebro sjukhus.han blev opererad i måndags och ser ut att må ganska skapligt nu vilket känns som en stor lättnad!

något jag iaf har kommit under fund med är att I vardagen vet man att ens nära och kära finns hos en. man tänker inte på hur mycket dom betyder för en.men när något oväntat händer,förstår man hur mycket dom betyder och hur mycket man älskar dom. så pappsen du betyder verkligen allt för mig och jag älskar dig överallt annat


Annars idag har jag bara slappat njutit av min ledia dag från jobbet va och fikade hos bror efter besöker hos pappa han var så generös och bjöd på mormors bullar hihi MUMS :) sen åkte vi vidare hem hit och ner till badet och tog ett litet kvälls dopp.


Många kramar Angelica "Ankan" 
   

RSS 2.0