I love you <3



Välkommen Tyke och Tea!




Egen tid


Nu har jag skickat ut pontus för att skotta snö och lillskrutt sover så nu är jag lite tid för mig själv :) tycker ibland man kan känna sig lite överbelastad så en liten stund för sig själv sitter aldirg fel, men så klart älskar jag att umgås med min älskade familj..

De har snöat rejält här i natt mysigt med så mycket snö :) ska försöka ta oss ut idag så Tildan kan få inviga sin nya fina pulka hon fick av morfar igår. Får sen se hur dagen artar sig kanske de blir en sväng till köping om vi orkar, sen kankse Tilda skulle åka med sin farmor och farfar till Pontus mormor well well får helt enkelt se hur de blir. vet iaf att vi ska hämta hem dom små kissarna idag :D

nej nu ska jag sätta mig i soffan och kolla tv en stund i min ensamhet :)


Julafton/Juldagen

Julafton startade hemma med julfrukost tillsammans med min lilla famlij och min lillebror. vi öppnade sen Tildas paket från oss där de bla låg kläder,gosedjur,mjuka klossar, spel leksak mm.  

sen bar de av till mamma där det firades först med släkten på min sida. Tildis fick massa fina julklappar bla. lära gå vagn, gosedjur, massa kläder, piano med nallephu mm. lika så vi fick massa fina julklappar bla. lakan,handdukar, prestentkort,stryk järn och styrk bräda mm. :) vart en mysig förmiddag där med jullunch,kalle anka och jultomte.

Efter ett par timmar hos Mamma åkte vi hem till svärmor/svärfar där även Pontus släkt va. Åt ännu mer mat och fick ännu mer julklappar bla. så fick Tilda ännu mer kläder,Leksaker i massor,raggsockor som pontus farmor hade gjort,en jätte mysig bok,pengar (som vi har satt in på hennes sparkonto), hallo kitty tavla mm. Pontus och jag fick presentkort på hemtex, tavla, örhängen+halsband,kläder mm. efter julklapps utdelningen hade vi ett super roligt julklapps spel :)

sen avsludade vi våran julaftonskväll kl 21.00 va helt slut efter en långdag.

Idag så har vi vart hos Pappa/morfar och haft julklapps utdelning där blev leksaker och en pulka till Tilda sen fick pontus och jag en stor korg med massa godis,frukt,glögg,kaffe,te mm. :) var mysigt att träffa dom blir ju inte så ofta längre.

och på vägen till pappa stannade vi till vid onoff och Pontus köpte en super fin digitalkamera till oss :D blev våran julkapp till varann!

Tack snälla för alla fina julklappar och det mysiga sällskapet ni är bra underbara älskade släkt och vänner<3

I morgon ser jag framemot en dag i köping och sen ska vi även hämta hem Kattungarna!

(bilder kommer i morgon)

God fortsättning


<3



JAG ÄLSKAR DIG
<3

Alla klappar klara!


Julstölk hit,julstök dit.. Fy sjutton vilken stressig dag de vart idag men vi har överlevt. Och hittat julkappar till alla vi skulle köpa till har vi gjort också + att julskinkan är gjord (den blev riktigt lyckad ;)). Så nu kan jag nog andas ut eller kankse inte..jag har den roliga städningen kvar i morgonbitti typ dammsuga och moppa köket som jag aldirg han med igår..

idag köpte vi även hem saker till kattungarna blev en aningens dyrt :P 1500 spänn la jag ut på dom små liven, men vad gör man inte för dom! längtar nu tills vi får hem dom på lördag..

Nej min kära nu ska jag ta kväller här så de blir julafton någon gång, ser fram emot morgondagen Att få ge alla julklappar spceiellt dom som Lillälskling ska få<3

GOD JUL från oss!



en bild på våran gulliga lilla gran med Tildas alla paket där under!
(dock väldigt suddig bild min mobil kamera är värdelös)


julstressad?

Onsdagen är igång,vaknade av mig själv kl 7 men hade ställt alarmet kl halv8.. Har sovit så oroligt i natt vaknat flera gånger kollat på klockan och haft svårt att komma till ro och somna om.. Ursch denna julstress tar kålen på mig om man till och med drömmer om att man missat köpa massa julklappar och allt då är det illa :P

well well ska jag försöka få fart på rästen av familjen nu, har nämligen två snarkande älsklingar här bredvid mig som sover så sött :).. men nu är de dax att gå upp för dom, för de ska hinnas med att äta fukost,byta blöja,klä på kläder innan kl är halv 9.. bäst att sätta fart!! 



InteTildas kväll

Hann med att städa hela övervåningen i förmiddags undertiden Tilda sov sin förmiddags lur, så i morgon är det nedredelen av huset som ska sädas, i morgon ska det även inhandlas de sista julklapparna,julmat o julskinkat ska göras... Förbereder mig på en låång dag i morgon! . Men får hoppas de går fort inne i stan, Tilda ska få vara hos sin Farmor/Farfar så länge :) Hoppas de kommer gå bra, men de tror jag nog :)

Nu under kvällen har vi vart hos T´s farmor/farfar, blev glögg och pepparkakor där.. sen va jag och T kvar där medans P var och tränade innebandy, dock va lillasnuttan riktigt trött så hon va ledsen och grinig mot slutet..dessutom gjorde hon illa sig bla. så slog hon en julgranskula i huvudet på sig själv och då kom det riktigta krokodiltårar må jag säga :( min älskade plutt<3

Nej ska sova nu så man är pigg inför i morgon när man ska in och trängas med en massa folk...

Godnatt<3


Dan före,dan före,dopparedan!


Natten hat vart bra Tildis vaknade bara en gång men somnade om lika fort igen när hon vände på sig :). Hon har blivit en liten vilding i sängen rullar runt från sida till sida från rygg till mage och tvärtom.. Vid 8 gick vi iaf upp så nu har vi ätit frukost och myst i sängen en stund och just nu åker Tilda runt i sin gå stol :) och jag nördar här.

ska väl idag försöka röja undan lite här hemma så de är rent och fint till julafton. är ju bara morgon dagen kvar sen är dopparedagen kommen myyyys :)

nej nu ska jag gå och underhålla min lilladaring hör att hon börjar bli en aningen uttråkad eller så börjar hon bli trött igen.



suddig bild på familjen flumm :D <3

GOD JUL








Kramar från oss!

De lider mot jul


Ser ut att bli en vacker dag idag,vilket passa riktigt bra för ska åka hem till mamma/mormor idag. Tänkte att jag skulle leta på någon gammal pulka där så Tildis och jag kan roa oss ute i snön en stund idag. Ska nog även ta med Hundarna på en lite tur.

Ja nu är de bara idag,imorgon och onsdag sen är de Julafton Tildas första julafton :D <3, sjukt vad fort allt går. är även detta år ute i sista sekund med allt. ska försöka mig på att baka knäck i morgon sen på onsdag åka in och shoppa de sista julklapparna. Skönt att få ha P hemma i 5daghar eller ja de blir väl 10 dagar allt som allt eftersom han bara jobbar 2 dagar nästa vecka också :) myspys!

Ja just jag skulle ju behöva har lite hjälp av er mina kära läsare, de är så att två dagar efter julafton får vi hem 2 nya familjemedlemar 2 kolsvarta små kattungar:). så nu skulle jag vilja ha lite hjälp med namnförslag på våra små pojkar??  (hoppas på att få många förslag nu ;) )


Hejs! 

Hejåhå här går de undan!


Startade morgonen som vanligt med en mys frukost med tända ljus, något Tilda och jag lyxar till det med varje morgon :) .. sen har dagen bara sprungit iväg, har ju iaf hunnit med de jag hade på mitt "att göra schema" för dagen som att julpynta och städa köket, tvättat en massa tvätt och diska och leka med min lilla baby. Nu har jag bara ett par måsten kvar innan kvällen kommer och vi ska och kolla på julshow i lillebrors skola ( min gamla skola från 7-9) :) kanske möter man på någon gammal lärare.. nej nu ska jag göra klart här bla. hänga tvätt och förbereda maten..


är det  inte alldeles underbart med vinter o snö ? :)

Vackra vita vinterland!

Äntligen kom snön! en riktigt massa snö också :)

Nu börjar man känna att julstressen börja komma, har en massa julklappar kvar att inhandla.. men men de löser sig alltid kommer vara ut sådär i sista sekund som alltid och panik handla de sista *skratt*..

men till dagen då.. Vi vaknade vid halv sex eller vi och vi Tildisen vaknade halv sex och ville upp och leka dess värre ville inte hennes mamma de och tur som jag hade så vi somnade om till halv tio igen :D undeerbart med sovmorgon!. De blev då lite frulle sen klädde vi på oss och gick till ICA och postade julkort och handlade lite.. sen nu ligger tilda ännu och sover och jag tvättar kläder och slöar, mycket skönt må jag säga ;). Får se om baby vaknar snart så vi kan käka lite lunch sen städa av lite här hemma och hänga kläder förstårs.. ssen blir de nog bara att invänta Pappa pontus <3.

Åh jag måste berätta en läskig sak som hände igår Tildisen fick ligga i våran säg och äta nattvällingen ioch vi satt ute vid tv´n som ligger väggiägg med vårat sovrum, gick in och kollade till henne efter enstund då låg hon och slumrade tänkte att då borde hon somna, gick ut i igen och sen hörde vi bara en duns då hade hon tagit sig till nedre delen av sägen och ramlat ner på golvet :( ursch vart så rädd trodde hon hade gjort illa sig för tårarna sprutade och hon galskrek, men sen när vi tog upp henne blev hon så glad och flinade.. Min lilla tjej <3 ursh ska aldirg mer göra om detta de går så fort när de väl händer något..

kraam i snö kylan!

 


7månader,lussebullebak och annat


Se på sjutton Angelica kommer med en uppdatering :P

Ja vart ska vi börja?

Tilda har hunnit bli 7 hela månader :) hon äter som en litenhäst, kryper runt och ska pilla och smaka på allt. Men så go och mysig hon är mitt lilla hjärta!

Annars så leker livet har kommit i ordning nu efter flytten är bara tavlor som ska upp på väggarna och lite annat små fix, men de ska vi nog hinna med innan jul iaf.Trvis himla bra här på landet, det är mysigt :) dock lite smått tråkigt att vara hemma hela dagarna och inte göra något förutom de vanliga vardags pysslet..

Ja denna helg blev de i fredags lussebullebak tillsammans med min mormor sen på kvällen idol final. sen i lördags vart de en seg dag med inte så mkt gjort åt lite mat och myste framför tv´n och i går söndag hade vi först lite främmande här av P´s kompis (som förövrigt nyss har fått barn dom också ). sen på eftermiddagen åkte jag och tilda med mamma/mormor till min moster som jag inte träffat på många många år :) så de va mysigt sen avslutade vi helgen med Middag hos Tildisens Farmor och farfar och även ett bad i deras badkar :D (då vi ej har något här i huset).

Nej nu ska jag börja greja lite här bla. byta till julgardiner i vardagsrummet sen slänga i en tvätt i maskinen..


Hade Gott!

RSS 2.0