Lördag kväll´

Har nyss kollat lite på melodifestivalen tillammans med ÄlsklingsP, bara han och jag i kväll så mysigt!  vi har även ätit popcorn, gått promenad och faktiskt hjälptsåt att fixa med gardinerna som jag ska sy till köket tills vi flyttar :) .. dagen har iallafall sprungit i väg fort då vi vart i örebro på marieberg och ikea hela förmiddagen, de blev mycket som blev köpt idag bla. skohylla,skötbord,lampor,kuddar till soffan,gardiner,Lakan täcke och kudde till bebis och massa mer, men de blir nog trots allt en till sväng till ikea innan vi är helt nöjda :P


I morgon väntar jobb, jag ska få tillbaka min tjänst i kassan fram till maj när bebis kommer, då jag inte kan jobba kvar i charken för de är så mycket att bära och flytta så de blir för tungt.. så de va snällt av min kära chef att låta mig sitta i kassan :).
 
efter jobbet i morgon ska vi åka hem till min kära Pappa med familj ska ha lite kalas för mig eftersom jag fyller nästa helg :) de blir trevligt!

nej nu ska jag ta mig ett bad tror jag sen krypa ner i sängen och sova ska upp tidigt i morgon!
 


Good Night<3
 

Magen ;)



Anneli fotade mig och min "lilla magen" igår  =D


och jag och gosis Filippa<3 ( Hon ville bara peta i nosen hela tiden haha)  

Helgen närmar sig :)

Härligt med fredag igen, de blir en lugn dag i skolan med bara en lektion och ett besök i fristadskyrkan slutar 12.40 :) i eftermiddag ska jag träffa Anneli och Filippa igen vi ska gå lite på stan och kika sen kankse de blir en fika på espresso house!

I helgen ska jag sy gardiner och åka till ikea i örebro :) trevlans!

Och min lilla plutt(a) i magen mår bra sparkar hela tiden, på måndag är det mvc besök igen :) och på torsdag början Föräldrar gruppen, de ser jag fram emot!



Blivande mamman och Gudmor ;)

Magen växer :)

Ja magen den växer och blir större och större hihi ska ta ett nytt kort snart så ska ni få se :P Dock har jag börjat känna av ryggen lite kan bero på magen annars så har jag stärkt mig eller något.. så har denna vart hemma från praktiken hela veckan, kände att de kankse inte är så bra om 20 barn ska komma och hänga på en när ryggen gör ont!! well well de är sånt man får stå ut med, lite krämpor klarar väl alla :)

Igår beställde Vi hem en barnvagn iaf de blev en svart duo vagn från hem sidan Annaaxel.se, tyckte den såg fin ut och priset var inte så vråål dyrt heller :) så hoppas den kommer hem så fort som möjligt så vi får se den i "verkligheten".. igår va jag även på staden och köpte de första bebiskläderna *kunde inte hålla mig* hur underbara som hällst hihi!!


I går va vi även och betalade vår tvättmaskin som vi ska ha i våran lägenhet, så vi fick en liten uppdatering på hur får fina lägenhet ser ut, nu är det bara 1 månad kvar sen blir man stads bo och de känns rikigt bra :) jag längtar rikgit mycket efter att få inreda och fixa, vi ska till ikea i helgen och införskaffa oss de sista som behövs bla. Skoställ,tvättställ,skärbrädor,hyllor mm :)


Dagens planer´
^Träffa Annie och Filippa kl.11 :)
^Promenad till stan
^Fika
^göra staden en stund
^Fika med Louise :)
^På Baby kväll på barnenshus?

på tal om något annat gud vad läskigt med barnden på hotell statt :S hur kan man göra något så hemskt? ursch de finns verkligen folk till allt...


Ultraljud :)

Nu är vi nyss hem komna från ultraljudet vi hann även med en mysig lunch på Tuna park och kolla på lite underbara bebiskläder :) .. Ultraljudet gick jätte bra allt såg bra ut med vår lilla plutt(a), och BF blev nu runt den 13 Maj redan, så jag är alltså i vecka 29.. vi fick även reda på att de nog kommer bli en liten dotter !!!! I´am Happy :D nu ska vi dit den 27 mars igen för att kolla så att lillen har följt sin kurva..

Nu blir de att hitta lite fina flicknamn också :) Tilda är nog i toppen nu! hihi ..men som sagt de kanske kommer ut en pojke iaf i slutendan och då ska han iaf få heta Theodor !!!

Nej nu ska jag snart äta semla här sen åka in till standen igen, för kl15 är de ensambel lektion..



Plutten sparkar :D

Åh min lilla plutt i magen sparkar på för fullt idag, är så mysigt  :)

sitter hemma hos jessica nu, vi har nyss gottat i oss mumsig glass, popcorn och kollat på Dr House hihi... ska snart åka hem till min P och kvällen kommer nog bli en lung kväll framför tv´n är ju familjen anorlunda i kväll är lite kul att kolla på :)

I morgon är de ultraljud som gäller, längtar längtar <3



Long long time ago :)

"Jag ska bli Mamma"

"Jag ska bli mamma" känns så overkligt att säga, men så himla underbart de kommer bli.. Jag längtar och längtar och längtar efter att få upp min egna bebis på bröstet och nu är de bara ca. 3 månader kvar sen så :) :) ..

Mammsen har beställt hem kläder från ellos katalogen idag ett jätte gulligt "start kit" med massa bodys,någon söt tröja, mössa och så någon liten filt. sen en helt underbar lite flisoverall med öron :D sen satt jag nyss och kollade med Svärmor på mer kläder i en annan klädkatalog och jag Smälter, vill ha allt hihi!! 

Nu längtar jag jätte mycket efter tisdag då vi ska på UL och då får vi även reda på om de blir en flicka eller pojke<3


Sen är jag så himla glad att alla mina nära och kära är så himla posetiva och vill hjälpa till :))



Solen lyser idag :)

Vaknde för en timme sen av att solen lyste på mig, hur underbart är inte de :)) dock känndes de som de var -10 i mitt rum när jag vaknade för jag bad P öppna fönstret igår kväll innan han gick och la sig för de va så himmla varmt.men de hade visst vart många minus ute under natten och de resulterade ju ganska så bra varför de va så kallt på mitt rum :P men men nu sitter jag iaf påpälsad med pjamas och raggsockor haha!

Har inga planer för dagen.Hoppas på att Kusinvitamin kommer ut hit en stund så vi kan ta en Låång promenix med hundarna i det fina vädret, (är inge kul att vara ute och gå själv, och P lär jag aldirg ska få med mig:P). Men annars vet jag inte vad jag ska hitta på.. P och jag får väl rå om varandra och lille magen förstårs<3 

Bebis i magen gillar verkligen att spraka och herja på kvällarna när jag precis ska sova och sen på morgonen när jag har vaknat, känns som om lillen har världens fotbollsmatch där inne i magen haha! Men sen under dagarna är den så lung och rör sig knappt något..men åh så mysigt de är att känna att man har en liten bebis i sin mage som faktikst är ens egen, att jag ska bli mamma är lite oförståligt ännu men som jag längtar tills men egna lilla älskling kommer ut till mig<3

Tack :)

Tack Amelievännen för den fina nya headern :)

Jag är glad :)

Oj de blev rekord på läsare i min blogg igår :) kul att se att så många som vill lägga ner en liten minut på att läsa igenom min blogg..

Dagen har startat bra men en lång promenad tillsammans med P´s mamma och syster och hundarna förstårs.. just nu gör jag inte så mycket mer än att invänta min Älsklings som snart slutar och kommer hem från jobbet, kvällen ska vi tillbinga tillammans med min famlij då de blir let´s dance och  Gottigott mys :)

Och Lillebebis mår bra i magen sprakar och lever rövare mest på kvällarna hihi men åh en sån underbar känsla de är går inte att beskriva :)  


en liten magbild måste jag iaf visa upp <3

  

Hemligheten ´

Vet inte hur jag ska börja :) men kan säga att det kommer ske vissa förendringar i mitt och P´s förhållande.Alltså under dagen har jag och P vart hos BM för det är nämligen så att vi ska få en liten bebis i slutet av Maj :D. Varken P eller jag har nog fattat de ännu, då de har kommit som en liten chok för oss båda för bara någon vecka sen, då jag gått och varit gravid så pass länge men inte vetat om något...Men nu känns så himla bra både jag och P är Förväntansfulla och lyckliga <3

Förväntansfull och lycklig´

I morgon smäller det! om man säger så , jag längtar längtar längtar känner mig dock en aninges nervös. men allt kommer gå bra hoppas jag, så länge jag har min älskling vid min sida..



Sportlov :)

Känns lyxigt med en veckas lov denna vecka, sportlov är de ja och man ska tydligen vara hurtig och vara ute och åka skidor,skridskor med mer om de ska vara riktigt :P men jag har tänkt spendera mitt lov i lugnan ro utan några sportigheter med andra ord bra njuta av mitt sista sportlov någonsin...

idag har jag inte gjort så mkt gick upp skapligt i morse och tog ut hästarna sen har jag bakat lite chokladbollar och kollat på gammla kort annars har dagen mäst gått åt till tv tittande och sittande här framför datorn :) i kväll ska jag hem till älsklings P igen får se vad vi hittar på för mys troligen de vanliga: titta på tv och sova :)

I morgon hade jag tänkt ta mig in till staden en stund träffa jessica sen kankse ta en shopping runda, kanske skulle höra om kusinvitamin är ledig från skolan också så kankse man kan träffa henne med :D

ska ta en dursch nu så jag vaknar till liv sen åka hem till P <3


Alla hjärtansdag <3

Hoppas ni har fått en lika fin och bra alla hjärtansdag som jag..

Jag kan iallafall lova att jag har fått VÄRLDENS bästa alla hjärtansdag present någonsin<3



Pontus de är du och jag föralltid!





Fredag fredag fredag :))

Helgens planer

Fredag
^Träffa jessica
^Skolan 10-12.40
^Ta en promenad
^Åka med mamma hem
^Invänta P och lillebror
^ Myspys kväll hemma hos A,M& lilla F<3

Lördag
^Mysa med min P MASSOR är ju alla <3 dag :)
^Äta på ming Med Älskling

Söndag
^ Ska jobba I think..



Jag längtar tills på torsdag med en nervös klump i magen, Har inte fattat ännu!
  


Torsdag´

Dagens händelser
^ Praktik 7.00-12.00
^ Träffa Anneli och Filippa kl 12.30
^ Åka hem med mammsen kl 15.00
^ Plugga ( göra klart de sista på projektrapporten)
^ Mysa med min P <3


Allt kommer bli helt perfekt, Jag längtar verkligen ... fasten de känns overkligt <3


de är du och jag´





Pontus du är mitt allt, jag älskar dig så himla mycket <3

Tisdag

Dagen´

- Praktik 7.00-12.00
- Träffa brudarna hos jennifer<3
- Till MDH på öppethus
- Stan en stund med Jessica och Johanna
- Kvällen kommer tillbringas på Rio med Svärmor och Svägerska, ska se filmen i taket lyser stjärnorna



Ny vecka, nya möjligheter

Dagens planer

Skolan 10.00 -17.00 :(
Hem med 17.50 bussen
PLUGGA (Måste hinna klart med projketrapporten)
Umgås med min P <3
Sova



 






fredagen är dagen som känns bäst :)

Äntligen fredag, underbart minst sagt :) har just kommit hem från skolan där jag idag har fått kunskap om.... hmm som vanligt ingenting ,vi har mäst bara lallat runt och pratat om de som inte alls hört till lektionerna med andra ord har de vart som de brukar vara i Smbo3 klassen en fredag.

Fredag kvällens planer
- Laga mat åt Fam. Gustavsson i kväll :) ( ska bjuda på kyckling gryta a la Angelica och till efterrätt cheesecake)
- Let´s dance och mys framför tv´n
- Sova

Lördagens planer
- Gå upp skapligt
- Åka till jysk och köpa köksbord
- Göra en inventering av p´s saker tills vi flyttar
- Åka på fest hos p´s kompis och hans flickvän
- sova sova sova

Söndagens planer
- Ska sova sova sova läänge
- åka hem till mig
- plugga


Trevlig helg :)

Uppe med tuppen

  • Gick upp tillammayns med P idag kl 05.15 var då jätte pigg och åkte med han ut till sundby för att ta en buss vid 10 till stan, men dum som jag va gick jag och la mig i sängen med laptopen när jag kom hit, och somnade förstårs :P inte smart gjort! så vaknade jag alldeles nyss av att jessica ringde och insåg då att jag missat bussen för 40 minuer sen haha .. så nu får de bli en hemma slappar dag om inget annat hastigt dyker upp.. 

underbart med fredag i morgon, jag har längtat efter helgen hela veckan då denna vecka har vart en jobbig vecka med sena kvällar både måndag och tisdag sen ett projektarbete som skulle bli klar. well well det märks iaf att man lever!

 


Redovisning

Sitter på Mammas jobb nu har vart och hämtat lite saker här ska snart bege mig vidare till Skolan, där eftermiddagen kommer egnas åt projektredovisningar av alla dess slag. igår satt jag och skrev som en tok för att vi (jag och två tjejer till i min klass) skulle hinna klart med vårt Phuu!!!! så underbart när det är över sen, är grymt trött på allt vad projekt heter just nu. ..

kvällens planer´
- P kommer och hämtar mig i skolan vi ska efter de åka och köpa en tvättmaskin :P
- Åka hem till P och hämta lite saker
- Hem till mig och äta kvällsmiddag ( jag ska laga korvstroganoff, HAHA som jag har längtat!)
- Kolla på tv och ta de lungt.
 
- Sova sova sova


bloggtorka och långa dagar

Har haft total bloggtorka några dagar här nu inte haft nog större lust att skriva då jag vart hemma så sent på kvällarna och vart så himla trött, i helgen har de iaf vart 15års kalas för lillebror och bröllop/bal mässa tillammans med Anneli :) mycket trevligt!

igår var jag inne i stan hela kvällen då vi intervjua ett par om vårat projektarbete de har adoptera ett barn från kina, de va en väldigt intressant intervju va inte hemma fören kl 21 i går kväll...


nej nu är de snart dax för Praktik sen i eftermiddag har jag ensambel ska även hinna med en Fika tillammans med min jessica <3
 



RSS 2.0