Måsten ska också hinnas med

Nu har jag precis diskat och ätit frukost eller kankse ska kalla de lunch :P har även hängt tvätt och lagt i en ny i maskinen skulle behöva damsuga och moppa golven också men de får vänta till någon annan dag.. Min lilla solstråle somnade för ett tag sen efter att vart vaken sen tidigt i morse hon ligger här bredvid mig i sängen, åh hon är så fin min älskade baby! skulle kunna sitta och beundra henne i flera flera timmar :)

Snart kommer nog P hem från jobbet han skulle sluta tidigt idag, senare i eftermiddag ska vi ta oss ut till landet hem till Mamma :) ska grilla och ha de mysig ute i de härliga vädret , ska nog passa på att gå en lång promenad också.

Annars i helgen blir de "Välkommen till välrden fest" för lilla Tilda hemma hos hennes Farmor och Farfar! dom är så påhittiga hihi.. så de kommer nog en hel hög med släktningar till P och även Mamma och dom ska komma :)

nej nu vaknade lillgumman :)

En nöjd tjej :)

Nu har Tildisen precis somnat i vagnen efter att hon fått bada och ätit :) så nu är hon nog väldigt nöjd och belåten lillagumman. P har som sagt börja jobba nu och Tilda och jag är hemma själva om dagarna har gått bra än så länge :) visserligen har de bara gått två dagar nästan men hon är så snäll min lilla tjej så de här ska nog gå bra.. igår va hon dock lite orolig hon ville inte sova själv på hela dagen hon skulle ligga tätt in till mitt bröst då va hon nöjd och sov så gott men så fort jag gick från sängen så vaknad hon, men när P kom hem så somnad hon på engång helt själv! Pluttan saknad nog sin pappas närhet :) 

Idag ska vi till BVC vid 12.30 för vägning och mätning :) kul att se om hon har gått upp ännu mer i vikt vilket jag tror att hon har för hon börjar få ena rediga dubbelhakor nu :D <3

Senare i eftermiddag ska Tilda och Jag till Tunapark med Tildis Farmor och Faster :) P sa att han skulle vara hemma och städa under tiden vilket är VÄL Beövligt då de knappt finns tid till det..

Nej nu ska jag nog ta och diska de rediga disk berget vi har Ursch va tråkigt :(




Mammas trötta tjej!


Hon ligger och håller i sin napp :)


Tildis vildis i sin alldesen förstora sol hatt som jag köpte :)<3


Jag älskar verkligen min familj så himla mycket<3

Dagarna springer i väg

Igår blev snuttan 2 veckor :) dagar går så himla fort hinner knappt med..

Helgen har vart lugn och skön vi sov ute på landet hos tildis farmor och farfar i lördags sen har vi vart hemma hos Mamma och hälsat på... vädret har iaf vart på topp, Härligt! :D

I morgon börjar P jobba igen :( Kommer bli ensamt att vara hemma bara lillgumman och jag, men de ska nog gå bra :) vi har inget in planerat i morgon bara ta de lungt och mysa jag och min lillagumma <3 

Här kommer lite bilder!


En trött mamma och en utlsagen dotter :)


Pappa och dotter, Tildis bara några timmar gammal! jag älskar er<3

Snuttplutt och jag :D<3

Mammas&Pappas älskling<3 Väldensbästa!



14 dagar återstår

14 dagar återstår,,,snart springer jag ut !!!

Min lillgumma mår bra hon ligger och sover så sött i mitt knä just nu :) har inte blivit så mycket uppdatering på sisten tiden räcker inte riktigt till har vart så fullt upp med besök sen att mata och mysa men lilla tilda. i morgon blir lillskruttan 2 veckor redan herregud va fort de går :) 

Idag blir det iaf lungt på dagen har inget spc in planerat under eftermiddagen och kvällen ska vi ta oss ut  till sundbyholm och kolla på Amelie och eskilsbal..


Tack Amelie för din lilla hälsning  <3


en liten hälsning


En liten paus

Har inte blivit så mkt uppdatering från min del mäst bara bilder , har inte haft tid att skirva då lillgumman tar upp all tid :) .. just nu ligger och sover så sött i min och P´s säng.Hn måste vara super trött då hon vaknade kl9 i morse och somnade inte fören nu vid 13.. Jag är så glad att hon sover så bra på nätterna iaf hon vaknar för det mästa bara en gång per natt och vill ha mat och då passar jag på att  byta blöja samtidigt :)så duktig vår lilla tjej är..

nej nu måste jag städa vidare här kl 15.30 kommer BVC hit och ska väga tildisen :)

Puss


Min Älskade Dotter



Foto:Amelie Baung

Mitt Allt



Ni är mitt allt,mitt liv & jag älskar er så otroligt mycket <3

Förlossningsberättelse & Tack!

Först vill jag bara säga tack för alla fina kommentarer vi fått :) dom värmer sååå i hjärtat!

Ska försöka sno ihop en liten förlossningsberättelse...

I fredags morse vakande jag och hade lite molande mensvärk, jag hade tid i skolan att göra mitt svenska nationella prov  och åkte dit och gjorde de... värkarna fortsatte och jag träffade Anneli och Filippa för en fika på stan började då klocka värkarna och kom fram till att dem kom var 10-15 minut.. Jag åkte hem och P var hemma och hade fått slutat tidigare vi kollade lite på tv och tog de lungt ringde till förlossningen då och sa att jag hade värkar var 10 minut,  men dom sa att jag skulle avvakta eftersom varken något vatten hade gått och jag hade inte haft någon blödning.. vid kl 18 kom Anneli,martin och filippa hit vi åt tacos och hade sedan myspys framför talang.. värkarna började då komma allt oftare det var ungefär 7 minut mellan, vi satt och klockade värkana på värktimer.se :) och lila filippa tog hand om mig så bra hihi..  kl 23 gick Anneli,martin och filippa hem och vi kom överäns om att om de skulle vara så att vi skulle åka in så skulle Martin skjutsa in oss..P och jag gick och la oss men hade så furktansvärt ont så kunde knappt ligga ner sprang runt i lägenheten och gick på toaletten och såg då att jag hade fått en liten blödning, väkte då P som precis hade somnat och sa att jag hade fått en blödning. så vi  ringde då till förlossningen och dom sa att vi skulle komma upp för en koll..  kl 00.05 var vi uppe på förlossningen och jag fick ligga med Ctg kruva i 1 timma värkarna va riktigt jobbiga då.. efter de kom en barnmorska och kollade hur mkt öppen jag va och hon konstaterade att jag redan va 9cm öppen att jag hade kämpat på bra hemma :D .. tog mig då en varm dusch sen förflyttade vi oss till en förlossningssal och jag gjorde de bekävmt för mig och bad bm koppla in lustgasen.. efter ungefär 1 timma kom krystvärkarna och jag tog i och tog i och efter 3 timmars krystande var jag rejält trött och va på väg att ge upp.. bm satte då i värkstimulerande dropp men orkade ännu inte hela vägen.. vid kl 05.00 fick bm väldigt brottom och de kom in 4 st bm till de började prata om sugklocka och jag började stört böla och ville hem.. de satte på sugklockan på bebis huvud och sa nästa värk tar du i för kung och fosterland.. ja tog i utav bara helvete men ingen bebis kom efter andra draget med sugklockan kl 05.14 var hon ute, världens finaste välskapta lilla flicka :) tårarna sprutade och både P och jag var överlyckliga!!

måste tillägga en väldigt viktig grej, jag klarade att detta utan någon som hällst bedövning :) lustgasen bm kopplade in kom aldrig till användning..jag körde profilax de funkade super bra :)


Tilda Elin Gabriella Gustavsson







Den vackraste stunden i livet var den när du kom <3

Ett nytt liv!

Hej alla Angelicas läsare! Nu är det kusin Anneli som sitter här och gör ett gästblogg-inlägg med information!
Vid 00.05 inatt skjutsades Angelica och Pontus till förlossningen och cirka 05.15 kom en liten Tilda till världen på 4,1 kg! Allt har gått bra!



Har nu uppdaterat med en bättre bild på lilla gumman!


Massa massa grattis till den nya lilla familjen!

7-8minuter mellan värkarna

Ahh snart är de nog dax :D :D  


Kan de vara på G?

Nu sitter jag här med 10 minuter mellan värkarna har haft lite små värkar under hela dagen men nu börjar dom göra lite mer ont och bli lite starkare och dom håller i sig ungefär 30 sekunder - 1min.. känner mig pepp,snälla låt de vara på G nu :D så inte värkarna avtar.. Bebis kom ut nu!!


Nationelltprov

Härligt att vakna upp till skolsken:) snart så ska jag platta håret lite och sminka mig.. sen väntar på att klockan ska bli halv10 så jag kan ta bussen ner till skolan, kl10 ska jag göra mitt muntliga nationella prov i svenska B, hoppas på att det går bra :) efter de blir de en fika på stan med Anneli och Filippa..


4 dagar kvar nu :) :) , hoppas inte att jag går över tiden skulle vara så jobbigt..

5 dagar till BF

Morgon pigg idag :) är redan på mammas jobb och ska snart sätta fart att plugga,ska skriva klart min religion uppsats och alternativmedicin uppsats måste bli klar någon gång så jag inte har en massa kvar att göra efter studenten..

Med lill beben och mig är allt bra :) är ju bara 5 dagar kvar till BF idag och vi går bara runt och väntar och väntar på minsta lilla tecken på att de ska sätta igång.. Kommsi kommsi nu lillälsking !! :D
 

Nej måste plugga nu.... får se vad eftermiddagen bjuder på för aktiviteter vet iaf att jag MÅSTE diska har världens största diskberg hemma ;(.  sen ska jag nog träffa A och lillaF :)


Snart så kommer du ligga där.. och jag kan pussa på och gosa med dig så mkt jag orkar :)

Ny studentklänning :)


Vart en heldag på stan tillsammans med Hanna :) gick runt och kollade på lite kläder och käkade lunch. hittad mig en annan studentklänning :D (som jag nämnde i de förra inlägget så va den andra för liten som jag köpte först) men denna var helt perfekt och är supernöjd.. efter stads besöket hämtade älsklingsP mig och hanna i stan och vi åkte och handlad på coop sen vidare hem till oss och fikade lite myspys :) 


Studentklänningen!


Nu ligger P och sover så sött här berdvid mig, starckarn är så trött vilket jag kanske inte är så konstigt när man jobbar 24h om dygnet typ, han är duktig som orkar med de! älskadegubben <3 .. brorliten är här idag med vi ska snart sätta fart med kvällsmiddagen hamburgare m bröd blir de i kväll :)


Sötnosen min sover!         Brorliten nördar!           



Bebismagen!


6 dagar återstår!

Sitter och dirker saftsoppa till furkost just nu inte så nyttigt kankse :P, vaknade sent idag Skööönt! ska snart fixa till mig lite och byta kläder sen ta mig ner till stan och först träffa Hanna :) sen A och lillaF, blir nog fika och gå runt och kolla lite sen måste jag byta min stundetklänning jag köpt, insåg att den här jag har nu kommer att bli förliten över bysten, så hoppas dom har en större storlek! annars får jag leta efter en ny helt enkelt..

6dagar årterstår, lillälskling kom ut nu!!


Måste även till lägga att det endast är 1månad kvar till studenten...

Besök hos Barnmorskan

Har nyligen diskat världens diskberg och bakat chokladbollar och moccarutor :). Brorliten hjälpe mig torka disken och göra chokladbollarna så duktig! snart jag ta och sätta fart med mitt nästa projket som är att STÄDA ursch & fy köksgolvet och vardagsrumsgolvet ser förj*vligt ut..

Besöket hos barnmorskan i morse gick finemang :) Allt var bra med lillbebben och mig! fick lyssna på bebis hjärtljud som vanligt, tänkte att nästa gång kanske jag får höra bebis hjärtljud när den är hos mig..åhh vad jag längtar!
fick ny tid igen den 12 maj, se om plutten har kommit innan dess :D

Tack och lov att de regnar ute idag så man slipper ha dåligtsamvete att man inte är ute.. nej nu måste jag sätta fart med städningen så jag slipper störas av dom skitiga golven.

Hej så länge!


svårt att somna om

Vaknade kl Fyra när P gick upp och kunde förstårs inte somna om, låg och vred och vände på mig men de gick inte så vid fem förflyttade jag mig ut till vardagsrummet och la mig på soffan och lyckades somna om vid halv6 sen plingade alarmet att jag skulle gå upp halv8 så nu har jag nyligen ätit frukost,klätt på mig och fixat till mig lite kl nio väntar besök hos barnmorskan :) Snälla mamma ska skjutsa dit mig. törs mig inte på att åka bussen själv om vattnet  skulle gå eller om jag börjar få världens värkar hehe :P

I eftermiddag ska jag baka,städa,tvätta,koka bebbens nappar och fixa lite med alla bebis grejer vi har ligger lite här och var i lägenheten :)  Tur att jag har brorliten här som kan hjälpa mig! han är ledig från skolan idag ..

skirver några rader när jag vart hos barnmorskan!

Segis idag

Sitter hemma och slappar i soffan för tillfället har nyligen plockat lite med tvätten och lagt i en ny i maskinen. känner mig helt seg idag sov ända till 10.30 vilket jag aldirg brukar kunna göra, känns som om jag går på halvfart bara..

Snart ska jag iaf träffa A och lilla F får se vad vi hittar på för mysigt :) hoppas på att vi är ute en stund behöver ha frisk luft!

Måste göra något vättigt nu känner jag innan jag somnar.. finns en hel del som måste göras bla. diskas och städas ;(  
blir kanske en uppdatering senare...


:)

Trött på att vänta



8 dagar återstår till beräknadförlossning, jag längtar ihjäl mig!


Grillkväll hos mamma :)

* Sitter hos mamma ute på landet nu har vart här hela eftermiddagen och solat och tagit de lungt så skönt att få komma ut till landet och bara ta de lungt :)  nyligen har vi fixat med köttet och salladen vi ska äta om en stund de blir grillat på kvällens meny mums mums! A,M och Lilla F skulle med komma ut hit och grilla med oss och min storebror också hoppas på en myspys kväll i solen ..

Jaa nu börjar de närma sig 12 dagar kvar idag till BF. lilla bebbe vi längtar efter dig, koooom UT!!

RSS 2.0