3 år av kärlek <3

Idag är det min och Pontus 3 års dag :) tänk att jag har fått tillbringa 3 hela år med mannen i mitt liv undeeerbart minst sagt. Jag älskar dig min pontus<3



Förövrigt mår vi bra :) håller på att flytta just nu därav väldigt dålig uppdatering.. lovar att bli bättre!


En vecka kvar!


Ja som sagt de faktiskt bara är en endaste vecka kvar här i våran lägenhet sen drar vi ut till landet, Gud så skönt de ska bli, känns dock lite konstigt att jag aldirg mer kommer att bo här..Men jag tror att jag kommer strom trivas i huset :) ..

Lite annat då, Just nu är vi förkylda inge kul alls eller jag har blivit lite bättre men lillagumman är ännu snorig och dan tror kankse de även är tänder på G hos den lilladamen för hon har vart lite gnällig och mammig på sistone stackars min plutt.Annars mår vi bra!

Tilda har börjat få gröt till frukost och hon verkligen älskar de :) ska nu förska bli bättre med fasta mat tider till henne sen börja med mer burkmat men tänker inte gå förfort fram, Är ju dock lite svårt att veta hur mkt jag ska ge henne eftersom jag ännu ammar henne men men vi får helt enkelt prova oss fram så ska de nog bli bra.



6 Månader sen du kom till oss<3

Tänk att min lillatjej blir 6månader idag tiden går verkligen fort när man har roligt må jag säga.



JAG ÄLSKAR DIG <3


RSS 2.0