Serie premiär :)

Idag startade serien för fotbollen.en riktgit bra början med vints mot Katrineholms AIK :D
Härligt brudar<3


God morgon !


Fy vilken tidig morgon de var idag kl ringde 05.15 men inte orkade jag gå upp då :P klev upp runt 06.40 istället men jag han så bra en då. har haft de väldigt lyxigt hela veckan har fått sov morgon nästan varje dag *hehe*

idag är de skola på shcemat står sv/eng som första lektioner sen är det en timmes hål.. hoppas dagen går fort har en massa att göra hemma.. bla. färga håret,städa , bränna skivor tills på lördag mm.

jag har troligen fått ett jobb nu :D som "barnflicka" åt 3 barn! kommer nog bli så att jag kommer hämta barnen på dagis när jag slutat skolan sen vara med dom tills föräldrarna kommer hem från jobbet. hon skulle ringa mig idag så får se hur det blir :) lite nervös ! hihi

i helgen är det 18års fest som gäller wiiho! över 180 pers har vi bjudit :) så hoppas de blir en trevlig kväll på lördag!
rästen av helgen ska jag va med Pontus och sedan spela match på söndag om vädret inte ställer till det.


Kramar/ Angelica




Seger & sol :D


ojoj vilken strålade dag det har vart idag :) vaknade runt halv 11 i morse (eller ska man säga förmidda).
blev så lycklig att jag hade sovit så länge plus att solen va på himlen. 

har förövrigt haft fotbolls match idag mot arboga och vi vann,1-0 blev de :) så himla skönt att få vinna !!
våran trejdematch tillsammans och våran första seger . har blivit både 7/9-0 dom andra två matcherna men idag va vi rikgit taggade. ;)

i kväll ska vi ska nog ta oss in till stan en stund. hem till brorsan och kolla in hans lägenhet. sen blir det nog lungt har älsklingens hus för oss själv hans föreldrar är till skottland :) 


sköt om er ! kram 


Vårväder ´


så härligt det är ute nu. med de lilla vårvädret som kikat fram här under veckan :) man känner sig så mycket piggare och gladare. Har kännt mig seg här nu i flera veckor ont i halsen, snorig & huvudvärk men som tur börjar de gå över.

i dag är det dax för skola igen börjar om ungefär 40 minuter och de står idott på shemat men ska dock inte vara med på idotten idag. ska vara i badhuset och simma och de är nog inte så bra om jag badar och har mig när jag har ont i halsen kankse bara blir värre då. så ingen idott för mig idag! ska nog i stället ta mig en stadspromenad. 


nej nu måste jag kila hanna ringde nyss och sa att jag skulle skynda mig, så de är bara att sätta fart!
skirver kankse mer sen :)

kram på er!


RSS 2.0