Dålig uppdatering

Har vart dålig på att uppdatera nu på sisten, har inte haft ork. fasten de har vart lunga dagar nu den senaste veckan med Bvc besök,efterkontroll och ikea besök igår :)

På bvc besöket i tisdags var de läkar kontroll och allt var bra med Tildapluttan, hon väger nu 5880 gram och är 57 cm lång min gumma bara växer och växer och igår vart hon ju fakstik 2 hela månader :).

igår vart de en eftermiddag på ikea med svärmor/farmor och Tove :) shoppade en massa bra saker till hemmet.och idag har vi bara vart hemma hos farmor och slöat och gått en promenad också.

I morgon ska vi nog träffa Becca,lillaEdvin och Patrik från föräldrargruppen, har sagt nu i 2veckor att vi ska ses så får hoppas de blir av i morgon :)
 

Äntligen har min P semester i 3hela veckor from måndag<3

längtar nu till öland 25/7-1/8
 

igår







30 grader varmt och poolbad

Sitter hemma hos svärmor/farmor nu har sovit här i natt för att få lite sällskap idag :) .. nyligen har vi kollat lite film ,då de knappt går att vara ute i solen. Lilla Tilda ligger förtilfälet och sover i vagen, ursch hon blir så varm hela tiden så Farmor bade henne för en stund sen då somnade hon så gott :) ..

Nu ska snart gå ut och ta mig ett dopp i poolen med tove sen invänta älskling som snart förhoppningsvis kommer hem från jobbet sen blir de kycklingtacos :)


Farmor,tilda och jag


RSS 2.0