Tänk om ..

Tänk om jag hade fått sova i min säng inatt, Gud vad lycklig jag skulle vara då... Har börjat tröttna på den här luftmadrassen nu som jag och Tilda sovit på i över 2 veckor, kan lova er att den inte är ett dugg skön längre.. Hoppas på att kunna sova hemma i helgen iaf på fredag kväll, när vi ska låna mammas bil.. Tänk att man blir så handikapad utan bil eller för mig har det ju ingen roll som inte ens har körkort tänkte mest på pontus del då han måste ta sig till jobbet och så.. Hoppas vi snart kan hitta någon annan bil! 

nej nu ska jag krypa ner hos min lillaälskling som redan sover sen en timme tillbaka en riktig tröttnos är va hon är :) I natt lånar vi fastertoves säng och sova i.. Känns dock väldigt tråkigt att få vara särbos med min storaälskling varenda natt :(

Huset





Detta är alltså vårt framtida hem :)

21 oktober


Nu är vi hemma hos Mamma/mormor, har inte gjort något vettigt alls idag bara slappat och haft de skönt :) gick bara en sväng med hundarna förut de är typ de ända vettiga vi gjort sen lekte Tilda och jag ute en stund hon fick prov leka i sandlådan och prov gunga :). Här hos mamma blir vi nog kvar ända tills på fredag får se om vi klarar oss utan våran PappaPontus så länge bara. Är kankse bra att man är ifrån varandra ibland också så man inte lever uppepå varann hela tiden :) kan dock erkänna att jag saknar Han redan!

Under kvällen har jag lovat mamma att jag ska laga mat åt the family sen blir de att kolla på bonde söker fru..


I LOVE YOU



20 Oktober


Är ännu hemma hos Svärmor och svärfar har vart här i en vecka nu, är mysigt att vara här men börjar längta lite hem speciellt till min sköna säng! .. Idag ska jag iaf åka hem till Mamma och dom ska vara där i några dagar och känna av lantluften lite ;) har ännu inte bestämt mig hur länge med de återstår att se.. om jag känner mig rätt lär de bara bli en natt sen lär jag sakna ihjäl mig efter Pontus..

Just nu ligger Tilda och sover och jag pratade nyss med en gammalvän i telefonen hoppas på att få träffa henne snarast! :). vet inte vad jag ska hitta på annars idag innan jag åker till Mamma...



  

bvc besök och besök i mitt eget hem


Är förtillfället hemma i stan har inte vart här hemma sen i måndags kväll då vi inte har någon bil ännu.. så snällt utav P´s föräldrar att vi får bo där iaf så P kan åka med en jobbar kompis till jobbet..Nu har vi iaf hämtat efter krocken och är så himla glad att vi alla mår bra, den ända som inte mår så vidare bra är våran lilla bil.. Får hoppas vi kan lämna in den snarast så den går att åka med igen..

Idag var vi hos BVC lillgumman fick sprutor och så blev de vägning och mätning och hon hade växt en massa sen sist vi var där hon väger nu 7660 gram och är 66 cm lång min stora tjej :) på 4 månaders kontrollen vägde hon 7100 gram och var 64 cm lång så hon växer på riktigt bra, det känns skönt!. Denna gång gick det iaf bättre med sprutorna och hon gick att trösta dirket Mammasälskling hoppas hon klarar sig utan febern nu bara! 


Svar till Anonym:


De var min pojkvän som körde bilen det gick bra med honom, den som blev mäst skadad var jag.

Älskade älskade Du!





Jag älskar dig så himla myckt min lilla Tilda<3

Älgkrock...


I går kväll va vi bjudna på kalas ut hit till st sundby. Men de blev inte riktigt som vi tänkt oss, när vi had kommit halvvägs kommer de upp en stor älg på vägen som vi kör rakt in i, de ända man såg va fyra stora ben i framruntan.. Älgen flög över bilen och tryckte ner stora delar av taket och krossade även sidorutan där tilda satt.. Som tur va satt jag lutad över tilda för att försöka amma henne för hon va så ledsen så de va jag som fick allt glas över mig, Jag slog även i huvudet i framsätet och fick mig en blåtira precis under ögat. Panikslaget knäppte jag upp blätet på tildas stol och skyndade mig ut ur bilen lilla gumman va så ledsen :(. en man stannade vid oss och va jätte snäll och lungn så vi fick sätta oss i hans bil och jag klädde av alla tildas kläder. kom även en ambulans från katrineholms hållet som stannade vid oss hon gav mig en filt som jag kunde vira in tilda i. Ingen skada skädd förutom min blåtira och en trasig tand på mig..Svärmor och svärfar kom sen till platsen och vi åkte med dom hem till st sundby..vi hade vekligen änglavakt alla kunde lika bra vart jätte skadade eller kankse till och med döda vid de här laget.. När man kollar på bilen idag så förstår man inte hur vi kunde klarat oss så bra..

    


Lördag morgon :)

Vaknade runt 7 i morse av en liten Tilda som låg och pratade en massa, alltid lika underbart att vaknade till det :)sov hos svärmor/svarfar i natt och blir kvar här tills i morgon.. Idag blir de att gå till huset och lägga om golvet i vardagsrummet, de blir så fint! sen får vi se om vi åker in till stan och köper vitfärg så jag kan börja måla om vårt blivande sovrum och gästrummet.. och idag ska vi även åka och hälsa på våran blivande Familjemedlem, en sötliten kattunge som kommer flytta in till oss lagom till Jul någongång :).. Sen i kväll blir det besök hos Mamma en stund.

Ett litet klottrigt inlägg blev de...

Kommer med en uppdatering sän med bilder på huset!


Tilda 5 månader :)


Idag blir min lillagumma 5 månader hurra hurra :)


Torsdag morgon.


Kom nyss in efter att ha vart ute på morgonens promenad, de är så skönt att gå på morgonen man blir så pigg hela dagen då. Jag och KusinAnneli har våran lillarunda som vi går varje morgon, den är ungefär 5km och tar typ 1 timme att gå. Med andra ord en perfekt start på dagen :) 

Just nu ligger Tildagumman och sover. Hon va lite ledsen när vi gick men till slut somnade hon i bärselet så var bara att lägga ner henne i sängen när vi kom in.. Jag ska väl snart ta och äta lite frukost sen får jag se vad denna dag har att bjuda på, blir antagligen de vanliga städa,plocka,diska sen skulle jag ävën behöva tvätta några maskiner med tvätt.


mysiga promenad vägen :)
 


Syssling gos :)



Tilda och Miranda har sysslingmys :).. är dom inte lite lika så säg?

När andra inte förstår



Något jag tycker är väldigt irriterande är när ens nära vänner inte förstår att jag har barn. de tycker jag har blivit så tråkig, att jag aldrig vill hitta på något med dom. Men om man kommer dagen innan och säger i morgon hade vi tänkt göra si och så är de inte så lätt för mig att bara släppa allt och följa med, men för dom värkar de vara en självklarhet att jag kan göra det. Den dagen mina vänner lär sig att ha lite farmförhållning och kanske kan rätta sig efter mig någon gång kankse jag får lusten att umgås med dom igen. dock lär de väl dröja flera år till!


Vart tog blogglusten vägen?

Hmm Ja de kan man fråga sig?
Nu är jag iaf back on track och kommer med en liten uppdatering :).

Dagen har än så länge bjudit på en timmes promenad,hängt tvätt och myst i sängen med min Förkylda lilla Tilda, snart så ska jag ta tag i disken sen vika massa tvätt och lägga in i lådorna/garderoben. och i eftermiddag är vi bjudna på fruktsund hos kusinvitamin och barnen mysigt :).

Förtillfälet är Tilda lite snorig och förkyld lillagumman :( så igår kväll va hon ledsen i nästan en timme när vi skulle sova för hon va så täppt i näsan. ursch dumma förkylningar hela tiden.

Här kommer lite höstigabilder på min storalillatjej:





Tilda provar gunga i rothoffparken :)


Tilda i sin söta outfit som hon ärvt av P´s kusin Max :D


Bye

RSS 2.0