24e Augusti

Så sitter man här och funderar på vad man ska kunna skriva om i min tråkiga blogg.
kan väl börja med att första skolveckan gick fort fort och bra trots lite krångel med min Apu-plats men de löste sig och jag är nu på ett dagis i lagersberg på en avdelning med barn som är mellan 1-5år och hoppas jag kommer trivas där, vilket jag redan har kostaterat att jag kommer göra efter besöket i torsdags!.

och ja i morgon kör dom inviduella valen igång och nu kommer jag läsa Psykologi,Altenativmedecin  & Bordsdekorationer så i morgon är de alltså Psykologi som står på schemat, ser jag framemot :)


bortom skolan har helgen vart lugn och skön trotts jobb igår förmiddag.gårdagskvällen tillbringade jag hemma hos Pontus med familj vi käkade god wok och kollade på Arn*mys*. underdagen idag har vi inte gjort något speciellt. pontus och jag tog en sväng med hundarna i morse annars har vi bara legat och slappat i soffan farmför tv´n  men ska snart kila ner till fotbolls planen där de blir match Damerna spelar.

ha en trevlig kväll!

De går så fort. .

okej nu har jag kollat mitt schema inför kommande läsår minst 45 gånger tror jag. känner mig lite taggad nu inför slutkampen och trean! fast jag längtar Asolut inte tillbaka till skolbänken.

de har gått så fort detta sommarlov (alldeles förfort). och den den mästa tiden har jag  tillbringat nere i min kära ica butik känns de som iaf. hade dock 3 veckor ledigt i början av sommaren då jag va iväg och hälsade på släkten på Gotland.

hursom så är de bara 3 dagar kvar nu och sen kör allvaret igång på nytt. och jag har många mål att nå innan stundenten är här, så kör på Angelica säger jag!!!



jaha idag blir de en lung dag för min del känner mig lite seg och trött efter Min,Nettan&Toves Lååånga promenad igår i motvind :P 

sitter och väntar på att P ska komma hem från jobbet dock är de typ 4 timmar kvar *skratt* sen i kväll blir de nog mys framför tv´n!


ta hand om er*


stor städning

Idag sov jag ända till 11.15 underbar skönt. sen blev de en lång frukost och nu sitter jag här :) ska snart börja min stor städning hela övervåningen ska bli kliniskt ren. efter de ska jag ta mig en låång promenix med hundarna.

i kväll är de fotbolls tittande som gäller! älskling ska spela. denna gång mot ett lag som heter Al salam hoppas de går bättre för dom denna gång efter att dom fick stor stryk i söndags.. sen kommer Sötälskling hit och sover<3

annars är väl allt tipptopp jobbar fortfarande och står i känner mig riktigt duktig nu när alla min andra vänner är lediga denna sista vecka på sommarlovet! dock har jag lite ångest inför måndagen då skolan kör igång igen. 
ihelgen blir de Å-festivalen och ännu mer fotboll som gäller :)

nej här blir ingen städning gjord bäst att sätta fart!!!!

Kram*  

1 Augusti

Idag blir de jobb igen 13-18 gårdagen var de jobb 8-19 ursh tycker jag inte gör annat än att jobba jobba å jobba. men ska nog inte beklaga mig så mkt över de känns ju underbart när man får pengarna sen :) . .

Onsdags kvällen på Harrys va sisådär. krogen är överskattat. men de var mysigt att träffa vänner jag inte sätt sän jag slutade 9an vilket betyder 2 år sen. så de var nog höjdpunkten denna kväll.

i kväll blir de mys här hemma med Familjen eller bara vi "barn" mamma och hennes sambo är på
kryssning till Tallin och kommer hem igen i morgon.

nej nu ska jag ta och vila lite innan jag ska åka till jobbet.
underbart men en hel ledig helg sen :))
kram


None


RSS 2.0