Måndag

Tilda är på dagis och leker av sig och jag sitter hemma och knåpar ihop ett CV och personligt brev tills på onsdag då jag ska träffa min jobbchoch igen.. känns helt onödigt att sitta och lägga ner massa tid på sånt här, när jag endå inte kommer få ett jobb innan bebis kommer eller man ska väl inte säga så, men som jag känner så tror jag inte att nåogon vill anställa mig när jag är gravid och har 9 veckor kvar tills jag ska föda.Men men måste man så måste man och förr eller senare kanske om nått år så kanske jag kan få ett jobb.

Helgen har gått i full fart i Fredagskväll hade vi Fredagsmys hela familjen som vi alltid har *ler*. I lördags for vi runt halva södermanland känndes de som :P kvällen spenderade Pontus och jag i Stan med Bio och resturang besök, vi hade så himla mysigt :) inte ofta de bara är han och jag.Tilda fick vara med Mormor Ann,Stig och gammelMormor Lisbeth på kvällen vilket hon nog tyckte va jätte kul inte så ofta hon är själv med sin Mormor. I går så va vi på kalas hos lillebror vi moffade smörgåstårta och massa glass och på kvällen va vi hos Farmor Nettan och Farfar Mats och busade, kollade på handbollen och solsidan medans Pappa Pontus va på bandy :)

I veckan ska jag försöka hinna träffa min gamla vän Jessica, hon ringde mig i morse. Kul att hon hörde av sig :D Vart så glad.. så denna vecka hoppas jag att vi kan ses!


Jessica och jag för längesen

Dag 20 – Ett annat ögonblick

När jag första gången träffade mannen i mitt liv ;) de ögonblicket va verkligen något magiskt fattar inte hur man kan falla för en människa så lätt. Han bara kom och fövandlade hela min värld :)

Min fina Pontus

Sen när jag förförsta gången fick upp Tilda på magen,när jag hörde hennes skrik... De va verkligen ett ögonblick jag aldirg kommer glömma den känslan går verkligen inte att beskriva <3

Älskade lilla gumman <3


Dag 19 – Den här månaden

Den här månaden har gått tokfort känns de som,tyckte nyss de va nyårsafton och 1a januari men tydligen så är redan januari slut..

Vi har vart lite halv sjuka hela månaden med förkylningar och magsjuka men nu hoppas jag de börjar bli bättre så vi slipper de. Annars så har den här månaden vart ganska så lugn har vart på lite kalas och vart i badhuset med tilda för första gången. sen har vi haft barnvakt och fått roat oss lite för oss själva med Bio och resturang besök vilket är guld värt för trötta föräldrar :D

Nu hoppas vi februari och mars går lika fort så april kommer och vi får vår nya lilla familjemedlem till oss<3

Hurra hurra!



Stort Grattis till min älskade Lillebror på 17årsdagen <3
- Hurra hurra !!! -

Fullfart mot helgen

Fredag idag och Tilda är ledig från dagis så vi har under förmiddagen gått på promenad med hundarna. Tilda ville så gärna gå och kolla på Pärla en häst som bor här lite längre bort så självklart gjorde vi de :). Efter promenaden har vi ätit lunch och nu sover gumman middag i sällskap med sin Pappa ;) som tydligen va trött efter jobbet.. Har inga speciella planer för kvällen mer än att mysa framför tv´n med popcorn och äta Tacos till middag, skönt med en lung fredagkväll!

Sötnosar i snön..


Bildregn på mitt hjärta<3











Dag 18 - De är ångrar jag

Man lär sig av sina misstag..
Finns inget jag kan komma på att skirva här som jag ångrar, men som sagt man lär sig av sina misstag.

Dag 17 – Min favoritfödelsedag

Utan tvekan min 7 eller om de va 8 års dag när jag fick min lilla svart/vita ponny Smulan. Mamma och pappa hade vart jätte hemlighetsfulla och hållt på och fixa i ladan hemma hos min farmor och farfar dom sa att dom skulle få dit nya kossor och dom va tvugna att fixa iordning åt dom.. Sen kom min födelsedag jag va hemma hos mina kusiner och vi skulle åka hem till min Farmor och Farfar fick ha ögonbindler för ögonen i bilen dit och när vi kan fram tog dom mig till ladan  kommer ihåg att jag va rädd att de skulla vara massa kossor där men när dom sen tog av bindeln så såg jag en liten ponny stå där och lyckan va total<3


Dag 16 – Mitt favoritminne

Mitt favoritminne är helt klart när Tilda kom till världen. Någonting som man aldirg kommer glömma sån lycka och glädje. läs gärna om min förlossningsberättelse här i bloggen! :) <3

dag 15 - Första kyssen

Måste vart när jag gick i sjuan med min första kärlek. Jag har alltid vart så feg av mig haha. ville aldirg vara med på någon ryskaposten eller någon sån lek när jag va yngre så jag tror inte jag kysste någn kille fören i 7an ;)

Dag 14 - Mina drömmar

Jag drömmer om ett långt liv tillammns med min älskade familj,att vi slipper sjukdommar och besvär. Att jag någongång ska få ett fast jobb och kunna käna lite egna pengar :). Att pontus och jag ska gifta oss, och så småningom att vi ska kunna köpa/bygga ett hus här i våran lilla by.

Hoppas mina drömmar kommer kunna gå i uppfyllese!

Dag 13 - de här hade jag på mig idag

Mammajeans och en svartmamma tröja med knytband i ryggen och en sjal.. ska försöka kommaihåg att lägga in bilder sen!

Dag 12 – Den här veckan

Denna vecka har vart lugn och skön vi har mest vart hemma och slöat pga. lite magsjuka men nu till helgen mådde vi bättre så vi har vart i väg på middag i fredags hos ett par som har barn i samma ålder som Tilda,vi gick i samma förälrargrupp när vi vänta barna :). igår va vi hem till KusinAnneli och lekte lite och fika, på kvällen va vi bara hemma och hade de mysigt med popcorn och cola i överflöd hihi..Idag ska vi hem till kusinAnneli igen på kalas :) men innan dess ska vi med till svärföräldrarna och hälsa på måste fixa iordning kaninens bur och dom ville träffa Tilda..



Dag 11 - I min handväska

Nu sen Tilda kom till världen andvänder jag inte handväska, utan jag har dom saker som jag behöver i skötväskan. alltså typ Mobil och Plånbok.. så i min handväska har jag blöjor,våtservetter,extra kläder till Tilda,Mobil och min plånbok och ibland kan de även slinka ner lite extra grejer typ kamera,huvudvärks tabletter m.m :)



Gud så aktiv jag känner mig nu här i min blogg :P en riktigt bra grej den här utmaningen!
Just nu så sitter vi och kollar på pippi långstrump och bara myser, snart ska vi nog byta ut pjamasen mot kläder och försöka städa och tvätta lite.. Tilda har fått vara hemma från dagis denna vecka pga magsjukan som kom en snabb visit i förrgår morgon. Dock kräktes hon inte men hon får iaf vara hemma dom här 48 timmarna som man måste så hon inte kommer till dagis och smittar ner någon :).

I eftermiddag ska vi till FasterToves skola dvs min gammla skola på öppethus sen ska vi även inhandla lite presenter till helgens kalas..


Mitt älskade charmtroll <3

Dag 10 - Mina syskon


Jag har två bröder Anderas som fyller 25 i Maj och Anton som blir 17 nu i Januari. Mina bröder är dom bästa som hänt mig, jag skulle aldrig vilja byta ut dom mot några andra.Jag är så stolt att jag får vara syster till dessa två<3

Anderas min storebror är alltid så förståndig och smart. Och på han kan man inte finna ett fel, han är verkligen den snällaste människa man kan hitta. Visst har vi bråkat och vart osams men de va mäst när vi var yngre :P. Han har alltid ställt upp för mig och jag kommer alltid ställa upp för honom.

Min fina storebror och jag!



Anton min lillebror är inte lika förståndig som den storabrodern men ak så bra endå om inte bättre :D.Om jag fick bestäma så skulle han flytta hit hem till oss och bo här, för kan erkänna att jag saknar han när vi inte ses varje dag. Vi två står varann väldigt nära och jag försöker vara den bästa storesystern som finns.

Min snygga lillebror!

Jag älskar er <3


Dag 09 - Min tro

Jag är konfirmerad och har under ett sommarlov när jag va yngre gått till kyrkan varje dag i ca 3 veckor. Jag är dessvärre ingen som tror på någon gud lr liknade utan jag tror på ödet!. Att jag konfirmerade mig va nog bara för att mina kompisar även gjorde de och de va faktikst lite mysigt och vi hade super kul med massa läger och likande :). Fast kan ju säga att de är faktiskt något speciellt med att vara i kyrkan.. Man finner sånt lung på något konstigt sätt!


Nu går vi in i vecka 29!

Vecka 29

Kroppen: Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det. Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad.
Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger. Placeringen av livmoderns övre del är ungefär mitt emellan naveln och bröstbenet.
Nu besöker du din barnmorska varannan eller var tredje vecka, beroende på hur du mår och vilket stöd du behöver. Varje besök tar cirka 30 minuter och varje gång mäter man ditt blodtryck och din mage samt lyssnar på fosterljuden.

Barnet: Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umgås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojka

Egna tankar:
Måste säga att jag mår riktigt bra just nu känner mig pigg och alert :). Det är en vild lite krabat som ligger i min mage sparkar och har sig hela dagarna. Var hos BM i Fredags och allt såg bra ut bara mitt järnvärde som hade gått ner lite, men de har jag börjat käka järn tabletter för nu, så de va inget jag behövde oroa mig för :)

Vad ska vi ge bebis för namn?

Har setat och funderat lite på vad vi ska ge vår kommande lilla bebis för namn och då de troligtvis är en liten kille så har vi mest tänkt ut pojknamn, men även några flicknamn ifall att :). De är svårt de här. Va mycket lättre när Tilda kom för då hade vi lixom bara Tilda som namn förslag..

Här är några av våra namnförslag nu

Pojke
Elton
Vilton
Loke
Ebbe
Theodor
Theo

Flicka
Ebba
Thyra

Vad tycker ni vi ska ge lillen för namn :) ?

Dag 08 – Ett ögonblick

Jag va hos min Syssling på Gotland juni 2008. jag blev väckt av ett samtal från min Storebror som betättade att våran Pappa hade fått ett hjärtstopp och låg i respirator på ett sjukhus i stockholm. Jag tror nog inte att jag förstod vad som hade hänt fören dagen efter när jag satte mig på båten till fastlandet och åkte till sjukhuset där pappa låg. Kommer ihåg att min farbror kom och mötte oss i sjukhus éntren och vi gick tillsammans upp till avdelningen där pappa låg. Jag hade inte kunna föreställa mig hur pappa skulle se ut med alla dessa slangar och allt kom då som i en chok..

Så glad att min Pappa lever och mår bra idag <3
Ett ögonblick jag aldrig kommer att glömma....

Dag 07 - Min bästa vän

Min bästa vän är utantvekan min älskade Pontus. Han är den jag delar allt med, både roliga och tråkiga stunder! Han finns allltid när man behöver en hjälpande hand och finns alltid vid min sida. Med han kan jag prata om allt och jag litar på han till 100%. Vi kan skratta ihop,vi kan gråta ihop, allt som hör äkta vännskap till<3
Jag älskar dig min fina bästavän,Sambo,Fästman,älskling!



Jag har självklart många bra "tjejkompisar" också men ingen som jag står så nära längre..

Dag 06 - Min dag (Lördag)

Denna dag spenderade jag hemma med städning och tvättning. vart bara en kort promenad på eftermiddagen eftersom Tilda åkte på en släng av magsjukan i fredags morse. och på kvällen vart de god middag med mina Hjärtan<3 en lung och skön dag med andra ord!

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek för mig är ...

Pontus & Tilda
Mamma
Mina syskon
Pussar
Kramar
Mys
När man är lycklig

Kanske förklarade lite ytligt nu men de är de här som får mig att känna kärlek och ... lycka<3
skulle kunna skriva flera sidor om jag skulle vara mer djup!


Dag 04 – Det här åt jag i dag (igår)

Frukost
Flingor och mjölk
Smörgås och juice

Lunch
Spagetti och köttfärssås

Mellanmål
Ett äpple

Middag
Pizza

Mysframför tv´n godis ;)
Vindruvor


Dag 03 – Mina föräldrar

Mamma Ann är född 1964 och arbetar som kökschef på en högstadieskola i Eskilstuna, min mamma har nog så länge jag kan minnas jobbat som kokersa så då kan ni fatta att min mamma är världsbäst på att laga mat ;). Mamma är även en väldigt djurkär människa liksom mig och de är efter mamma jag har fått mitt intresse för hästar och djur över huvudtaget.Mamma är alltid glad och framåt sällan jag ser min mamma arg, hon kan dock vara lite tjurig ibland ;) men de är något som ligger i släkten för de kan jag med vara.. Typ varjedag :P

Min Mamma betyder iaf allt för mig och med henne kan jag prata om allt, jag litar på min mamma till 100%. Och jag har ända sen jag kom till världen vart en riktigt mammagirs och de är jag ännu.Nu när jag jag flyttat hemmifrån ringer jag henne hela tiden då jag inte träffar henne varjedag :). Mamma är inte bara väldensbästa Mamma utan väldensbästa mormor också. Jag älskar min mamma så otroligt mycket<3



Pappa Tommy är född 1962(om jag inte missminner mig? :P) och arbetar som "dräng" på en bondgård utanför Katrineholm. Jag ser min pappa som en väldigt glad person har nog aldrig sätt min pappa riktigt arg.

Min pappa och jag har glidigt ifrån varann lite efter att mamma och pappa skilde sig när jag va ca 9år. jag bodde hemma hos mamma och va hos pappa varannan helg till en början men när jag blev äldre vart de mer sällan. är väldig ledsen för de att vi inte har så stark relation till varann men jag försöker träffa han iaf en gång i månaden nu och vill såklart att han ska få träffa sina barnbarn och mig med för den delen. Men min pappa kommer alltid vara min pappa och Jag älskar han lika mycket för de<3

Dag 02 – Min första kärlek

Första gången jag va riktigt kär va nog när jag gick i 7an, Han hette Joakim och va 1år äldre än mig.. Vet inte hur de kom sig men vi föll iaf för varann haha fast vi va helt olika.. Vi va tillsammans i knappt en månad sen tog de slut då hans kompis ringde och sa att han inte ville vara tillsammans med mig längre blev förstårs ledsen men gick över ganska snabbt då jag insåg att de fanns bättre killar :)


Dag 01- om mig

Karin Angelica är mitt fullständiga namn är 20år gammal och lever tillsammans med min "fästman" Pontus och våran fina dotter Tilda på 1,5år väntar nu vårt andra barn som är beräknad att komma i April. Bor gör vi i ett litet samhälle utanför Eskilstuna i ett radhus. Med oss bor även våra katter Tyke och Sid. Förtillfället är jag Arbetssökande men jobbar lite extra i en Ica Nära butik. Är utbildad barnsökare och gick Barnomsorgsprogramet på gymnasiet.

Uppvuxen är jag i Surahammar men när jag va 10 år blev de flytt till Näshulta där har jag fått vuxit upp med egen Häst,Hundar,Katter och andra djur som hör lantlivet till. alltså i en liten drömvärld då jag alltid har vart djurkär! 


"utmaning"



Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Mina syskon

Dag 11 – I min handväska

Dag 12 – Den här veckan

Dag 13 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 14 – Mina drömmar

Dag 15 – Min första kyss

Dag 16 – Mitt favoritminne

Dag 17 – Min favoritfödelsedag

Dag 18 – Detta ångrar jag

Dag 19 – Den här månaden

Dag 20 – Ett annat ögonblick

Dag 21 – Det här upprör mig

Dag 22 – Det här får mig att må bättre

Dag 23 – Det här får mig att gråta

Dag 24 – En första

Dag 25 – Mina rädslor

Dag 26 – Min favoritplats

Dag 27 – Det här saknar jag

Dag 28 – Mina ambitioner

Dag 29 – Ett sista ögonblick

RSS 2.0