bvc besök och besök i mitt eget hem


Är förtillfället hemma i stan har inte vart här hemma sen i måndags kväll då vi inte har någon bil ännu.. så snällt utav P´s föräldrar att vi får bo där iaf så P kan åka med en jobbar kompis till jobbet..Nu har vi iaf hämtat efter krocken och är så himla glad att vi alla mår bra, den ända som inte mår så vidare bra är våran lilla bil.. Får hoppas vi kan lämna in den snarast så den går att åka med igen..

Idag var vi hos BVC lillgumman fick sprutor och så blev de vägning och mätning och hon hade växt en massa sen sist vi var där hon väger nu 7660 gram och är 66 cm lång min stora tjej :) på 4 månaders kontrollen vägde hon 7100 gram och var 64 cm lång så hon växer på riktigt bra, det känns skönt!. Denna gång gick det iaf bättre med sprutorna och hon gick att trösta dirket Mammasälskling hoppas hon klarar sig utan febern nu bara! 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Usch ja, sprutorna är inte kul! :O

Okej, vad kul att hon kan sitta en stund! Ja nu börjar de hända grejer allt!

Esmeralda kan inte det än.. Men det går bra med henne o så, börjat äta burkmat hihi, har Tilda det än??

2009-10-17 @ 14:56:33
URL: http://impregnant.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja otroligt fort! Man får verkligen ta vara på tiden på bästa sätt, tar alltid massa foton! :D haha jaa fruktpureerna är riktiga favoriter här med!! Ser så gulligt ut när dom smaskar i sig :) Kram

2009-10-17 @ 18:55:52
URL: http://impregnant.blogg.se/
Postat av: linda

hehe ja den är suverän :) jo vi mår bra, hur mår ni?=) oj hon växer så det knakar, det är så det ska va, alltid roligt och se framsteg hos dom :)

2009-10-18 @ 12:22:37
URL: http://liinda016.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0