Uppe med tuppen

* Har just sminka mig och blåst/plattat håret ska snart ta mig i väg till praktiken och ha avslutsamtal med min handledare samt få mitt betyg. men innan dess hade jag tänkt ta mig förbi ica och köpa med en blomma sen även handla lite inför kvällen. Känner mig riktigt trött och seg just nu vaknad när P gick upp kl 4 i natt/morse och kunde förstårs inte somna om... suurt ;( så har käkat frukost och tagit mig ett lååångt bad nu under morgonkvisten, kvällen kommer nog bli lugn ska äta lite gott och umgås med ÄlsklingsP sen ville min lillebror och hans kompis komma hit sen kankse vi ska träffa A,M och Lilla F också :) Hoppas på en trevlig kväll iaf dock lär jag vara döds trött!!

Något Aprilbarn blir de nog inte iaf :P sista april idag redan ju..

14 dagar kvar!

idag är det bara 14 dagar kvar till beräknad förlossning, gissa om jag längtar nu.Har haft lite kraftigare samandargningar de senaste dagarna och även ett litet tryck neråt i magen sen har mina stackars fötter svullnat upp så kan knapp ha skor på mig, tänk om bebis är på G redan nu :D <3


* Hihi måste berätta om tabben mamma och jag gjorde i morse, Mamma hade bokat tid för kastrering till våran kattunge Otto, vi var och lämnade honom hos väterinären kl9.30 efter en halv timma ringer dom från väterinären och säger att Otto inte är en Otto utan en liten Ottelia haha.så både mamma och jag har missat att han igentligen är en hon, snacka om dagens tabbe :P så nu ska vi snart hämta vår lilla ottelia och åka hem och ingen kastrering blev de heller..

Gravidetets-cravings haha

Satt just och kollade lite på famlijelivs hemsida och kom in på ett forum om gravidetets-cravings Haha blev så full i skratt när jag läste :D De va om både de ena och de andra läste om någon som hade sånt sug efter potatis som hon rullade i bolmjord och åt haha! att ens komma på idén att äta de sen. Läste även att de va många som har samma sug som mig,jag är grymt sugen på dammet som blir när man åker på en grusväg eller de som låter när man går på grus haha dock skulle aldrig provsmaka dam :P även doften av avgaser och bensin är också helt gudomligt gott, sen är jag även konstant sugen på godis av alla dess slag men helt ska de vara tuttifrutti de är extra fint ;) !!


Nej nu ska här
^Hängas tvätt
^Invänta lillebrorsan
^Åka och handla med mamma
^Laga mat!
^invänta P<3



Bebis kom ut nu!

Du får mer än gärna komma ut nu lilla skrutt, vi börjar längta väldigt mycket efter dig nu :) dock är de ännu 2 veckor kvar... men man kan alltid hoppas på att du kommer tidigare!


Fotboll i kvällssolen

Japp de va vad kvällen bjöd på igår, fotboll i kvällssolen hur underbart som hällst :)innan vi kikade på fotbollen så åt vi ute på resturang med A,M och lilla F och senare på kvällen efter fotbollen kom P´s Föräldrar hit och fikade :) en lyckad och mysig kväll med andra ord!

På dagens schema
^ Åka ut till sundbyholm till ett par bekanta till P´s familj
^Fika med A,M och lilla F ;)
^Grillkväll ute i st sunby.. Ithink!

På tal om någe helt annat så köpte jag faktikst en student klänning igår ;) och jag hoppas för världen att jag kan ha den när bebben kommer ut, annars så blir de att leta ny då...

Aldrig mer praktik

Sitter och tar igen mig lite i soffan nu efter att ha damsugit och torkat golvet i köket, lagt i en maskin med tvätt och stökat lite i sovrummet :) Stannade hemma från skolan idag kännde att min ondarygg inte skulle pall med skolbänken känns dock mycket bättre i ryggen nu än i morse när jag vaknade, de lixom värker från ryggen ner i rumpan sen i benen.. kankse de är några små förvärkar som spökar? :)

Nyligen fick jag sms av min handledare på praktiken hon skrev att hon pratat med min lärare idag och att de kommit fram till att jag inte behöver ha praktik något mer nu, men att jag skulle få en slut uppgift som jag skulle få skriva och lämna in. kan bara säga vilken lättnad hade inte klarat en dag till !!
 
Nej nu hoppas jag att  P kommer hem snart så vi kan åka och handla lite mat ska även ut till tuna park och kolla på student klänning :).. I kväll blir de nog fotboll P´s lag spelar mot verdandi, seriestart! dock ska inte p spela men vi tänkte aggera publik iaf,brorsan spelar  ju i samma lag tror han skulle spela iaf :) Hejja hejja!


 
Längtar efter att få färscha upp mitt tråkiga hår!

Religion och sånt

Sitter på mammas jobb nu kom hit för bara en liten stund sen, har vart på möte med försäkringskassan nu under morgonen fick lite mer klarhet vad gäller föräldrarpenning och sånt vilket var behövligt eftersom jag typ inte fattade ett dugg av dom papprena jag fick hem..

Nej snart ska jag sätta fart att skriva klart min religion uppsats sen ska jag börja med min alternativ medicin uppsats, så man blir klar med skiten någon gång :)

I eftermiddag vet jag inte vad jag ska hitta på.. Pontus lär nog jobba över i dag också :( igår han kom inte hem fören halv 10 hoppas inte de blir lika sent idag, är ju så tråkigt att sitta hemma själv! tänkte om jag skulle åka med mamma ut till landet men kom sen på att jag inte kan ta mig hem till stan på något sätt i kväll eftersom bussförbindelserna inte är dom bästa :P


Gråt attack

Igår när vi var på väg hem från p´s föräldrar så fick jag världens gråt attack har inte en aning om varför de bara kom och jag kunde inte sluta heller.. måste ha med alla hormoner att göra att man är extra känslig nu! P blev helt förskräkt stackarn och till och md stannade bilen och frågade vad de va för fel :P

Nu ska jag ta ut min makaronipudding sen äta lite, är helt ensam i kväll  :( P jobbar över, han visste inte när han skull komma hem... tråååk!!!


Besök hos Mvc

Sitter i skolan nu har buffertdag, ska snart börja på att skriva mina uppsatser jag har att göra klart innan bebben kommer tror de är 4 st kvar att göra innan jag kan slappna av och ta de lungt..

som sagt va hos Barnmorskan i morse :) vi mäte mage,kolla bebis hjärtljud och pratade lite allmänt. Allt så jätte fint ut och jag är idag i vecka 37+0. min barnmorska sa att Lillen fick komma nu om den ville :) vilken jag verkligen kan hålla med om.. Vi längtar så mkt efter dig nu lilla älskling<3

Nej nu står de plugg på mitt schema med STORA bokstäver, bäst att sätta fart så man blir färdig någongång!

Smönlösa nätter

Ursch vilken dålig natt de har vart  har värkt i ryggen och i benen :( .. sen har jag sovit så himla dåligt somnade inte fören kl 2 i natt och vaknade varje gång jag skulle vända på mig sen vaknade jag när P gick upp kl 3.30 (han börjar jobba 4.30 i västerås) sen kunde jag inte somna om fören vid 6 sen vaknade jag av att mobilen plingade på mig kl8 men somnade om rätt så snart och vakande halv10 och insåg att de blir nog ingen skola för mig idag..

så nu sitter jag här trött och seg ska försöka mig på att plugga lite religon. sen vänta på att P ska komma hem så vi kan åka till famlijerätten så han får skriva på papper om faderskap :) sen i eftermiddag blir de lungt vi ska spika upp lite mer tavlor i köket sen om jag orkar så ska jag städa lite iaf damsuga vardagsrummet!


I morgon väntar besök hos MVC igen :) tänk om de blir sista gången innan våran lilla stjärna kommer!!


Bebismagar vecka 25 och vecka 36 :)







Fotboll och vackert väder

Har just vaknat sitter här och försöker få upp min kära pojkvän som har en förmåga att somna fasten man har väckt han ett antal gånger ,min lilla smöntuta :) Idag ska vi iaf ut till st sundby P ska spela fotbollmatch och jag ska aggera publik och hoppas på att de fina vädret kommer hålla i sig så man kan få lite mer färg i det bleka ansiktet :) efter de ska vi äta hos P´s föräldrar sen i kväll blir de en lugnt framför tv´n som vanligt med andra ord!

Tack för gårdags kvällen våra kära grannar, ni är underbara :)

Ledig dag :)

"Dagens"
^ Vart ledig :D
^ Umgåts med jessica
^ Vart hos F-kassan
^ Tvättat
^ Träffat mammsen en snabbis

Och i kväll ska vi för ovanligthetens skull över till våra kära grannar och äta tacos och ha fredags mys framför talang med MASSOR av popcorn :) jag älskar verkligen fredagar och att få umgås med dom bästa som finns bara slappa och ta de lungt tillammans! de är vekligen lycka för mig <3



     
En blandat kompott av bilder :D


Antivåldsdag

Är just hem kommen från skolan och stan har vart en riktigt lugn dag idag :) började kl 9.30 med lite diskutions frågor slutatde 11.20 och mötte då upp jessica tog oss ner till stan och har gått runt där och kollat läget lite va hur mkt folk som hällst då vi alltså har haft en antivålds dag på alla gymnasium så de va massa uppträdande m.m men vi orkade oss inte på att stå och kolla så vi gick runt och frästades av alla snygga kläder som kommit in nu till våren vi var även och kollade på student kläningar enligt jessica börjar de bli panik att hitta någon, dock får jag vänta till slutet av maj då min lilla plutt kommit ut för nu är de omöjligt för mig att hitta någon haha :P ..

Nu ska jag ta och gå över till min lilla grann fru här haha och umgås lite med henne och Filippa mys! :D


plugg lusten försvann

Jag som hade tänkt att jag skulle plugga eftersom jag kom hem så pass tidigt idag men nej plugg lusten försvann och i stället letade sig bak lusten in, vilket var mycket roligare! så när jag kom hem började jag med att baka en sockerkaka och sen gjorde jag även chokladbollar :) så nu har jag lite fika bröd att fyrsa in om man får några oväntade gäster någon dag!

efter bakandet följde jag med Anneli och Filippa ut till lekparkena här i närområdet va ute i nästan 1½ timma :) kom in bara för en litenstund sen så ska snart hänga tvätten sen börja med maten om ett tag P skulle bli lite sen hem från jobbet i kväll så ska invänta honom innan jag börjar blir köttfärsås och spagetti idag Mums!


Underbart med sovmorgon i morgon :D

Dålig upptadering

Sitter på parktiken fick lite egentid och sitta och skriva klart lite arbeten så nu har jag gjort klart svenskan sköönt! har endast en sak till att göra i svenskan och de är nationella muntliga så ska försöka fila ihop något bra i eftermiddag när jag kommer hem slutar ju tidigt idag :) 

Låång helgen och påsken har iaf vart bra har moffat massa godis och vart på påskmiddagar med min släkt och P´s släkt :) sen har vi även tagit de lungt och fixar och haft oss i lägenheten satt upp gardiner i köket i söndags så nu känner man sig lite mer hemma..

igår träffade jag Jessica och jennifer :) va hem till dom och käkade efter skolan sen kom dom hem till mig en stund på kvällen, va mysigt att få träffa dom va längesen sen sist!

I eftermiddag förutom plugg ska jag nog träffa Anneli och filippa :)



Bye^^

Påskafton

Gårdagen blev en härlig dag ute i st sundby på förmiddagen. vi kollade på årets första a-lags match på gräs och njöt av solen :) tror till och med att jag fick lite färg i ansiktet ytterst lite iaf hihi.. på eftermiddagen åkte vi till näshulta och åt en god påskmiddag, åkte hem skapligt och fick då besök av P´s syster med pojkvän även min lillebror följde med oss hem så vi kollade lite film och pratade dom åkte sen hem vid 23 och vi gick och la oss trötta som bara den..

Idag är de påskafton ska hem till P´s mormor och äta ännu mer påskmiddag med hela hans släkt i eftermiddag : )nu på förmiddagen blir de kankse att åka ut till st sundby igen och sätta sig ute i den härliga solen vill få lite mer färg är ju blek som jag vet inte vad hehe.. 

nu ska här plockas fram frukost är hungrig!
 

Lillan i magen mår bra, spakar ännu på som bara den. som vi längtar efter våran plutt nu!!! 

solen lyser :)

De bästa som finns är verkligen att vakna upp till en blå himmel och lysande sol :)

Har nyss kommit ut ur durschen sitter nu och väntar på att min hår ska torka har även nyligen lagt i en maskin med tvätt så väntar även på att den ska bli klar :) Min tröttis p ligger ännu och sover lovade att jag inte skulle väcka han innan kl 10 men klockan är j u över 10 nu så ska nog gå in och ge han en liten godmorgon Puss hihi!!. Idag ska vi först ut till st sundby en stund P skulle tvätta sin bil sen ska vi ut till Näshulta och äta påsk mat hos mamma och dom :) så mysigt att få åka ut till landet när de är så fint väder ute!

nu ska jag plocka fram Frukost här sen väcka min lilla tröttnos så vi kommer iväg någon gång!


Vink vink :D

skärtorsdag

Idag kommer mormor och mamma hit och hälsar på dom ska hjälpa mig stryka gardiner så ska vi fika och sen åka ut till coop och handla lite mat. snart ska jag sätta fart att plocka iordning lite här hemma och baka sockerkaka och chokladbollar :)

i eftermiddag ska jag ut till tunapark med P vi ska kolla efter en mobil till mig :) sen i kväll blir de kankse bio men har inte bestämmt oss ännu.

och lillen i magen mår bra sparkar och lever rövare :) hihi. och igår kväll fick jag riktiga samandragningar när vi satt och kollade på tv :D haha min lilla P är så söt och säger "ahh!! tänk om du snart ska föda" sen säger han hela tiden du måste ringa om de är något eller du måsta väcka mig om de är något.. han är så söt min lilla älskling han bryr sig verkligen de känns så skönt att veta att han finns där hela tiden :) <3

  
bäddat och klart, nu är det bara lillen som saknas :)


8April

Har nyss ätit lite frukost gjorde mig faktikst varmchoklad inte de nyttigaste men de va riktigt smarrigt :)

snart så ska jag hoppa in i durschen eller om jag ska ta mig ett bad kankse fast jag kommer ju knappt upp ur badkaret nu när magen är så stor haha så de får nog bli en dursch iaf..efter de ska jag fixa till mig lite och sen ta mig ner på stan och träffa Anneli :)
sen får jag se vad eftermiddagen bjuder på för överraskningar har ingenting speciellt inplanerat.jag skulle vilja ta mig ut till tuna park till onoff eller kankse till el giganten har kommit på att jag ska skaffa mig en mobil med ett abonemang nu när bebis kommer är ju inte så kul om jag har slut på pengar på Mobilen om man måste ringa några viktiga samtal.. men men får se hur de blir har inte bestämmt mig ännu hur jag jag ska göra!




Pluttis de är dax att komma ut snart, Mamma och Pappa längtar efter dig :D


Det står plugg på dagens schema

Just nu sitter jag och försöker konsentrera mig på att skriva en uppsats om alternativ medicin men de går käpprätt åt skogen, har ingen lust att sitta inne och plugga när de är såhär fint väder ute, så de blir nog att flytta pluggandet till någon annan dag dessutom är de ju lov nu och så ska man INTE plugga tycker jag hehe.. så pluggandet får bli av någon annan dag denna vecka helt enkelt..

På dagens schema
^Diska
^Förbereda maten till kvällen
^Ta en promenad ner till stan och träffa hanna :)
^laga mat
^Åka till sundby P har träning


tänka sig igår va de den 6 april alltså 2 månader till studenten :)

Härligdag :)

De har vart en riktigt härlig dag ute i solen :) har även hunnit med mycket annat diskat,tvättat,fikat med Anneli,flipp och Amelie och vart hos barnmorksan..

Besöket hos BM gick jätte bra vi mätte magen,lyssnade på hjärtljud och gjorde ett ultraljud för att se om lillen fortfarannde låg med huvudet neråt och de gjorde den, vi kom även fram till att jag redan är i V.35 vilket innebär att de bara är 5 veckor kvar...åh vad vi längtar!!



Det är måndag och lov


Nu har precis Anton och hundarna åkt hem,vi har vart ute hela förmiddagen tillsammans med Anneli och flipp :) vi gick och handlade lite och sen va vi ute i lekparken här och njöt av solen, så underbart.

ska snart sätta fart med disken,hänga tvätten sen ska jag städa lite och göra iordning pannkaksmet till kvällen så Älskling kan fixa lite käk när han kommer hem eftersom jag ska iväg till barnmorskan nu på eftermiddagen..Men innan besöket hos barnmorskan ska jag hinna fika lite med Anneli,flipp och Amelie och ta en dursch. bäst att sätta fart nu!!



Lillebror och bodil<3



  

uppdatering med Magbilder








Nu är de inte långt kvar <3

dagarna springer fram

ja då börjar helgen gå mot sitt slut igen och kan inte klaga på de grymt fina väder som vart under denna helg rent ut sagt underbart :)

igår lördag var som sagt min pappa med fru ,mina bröder,lollo och P´s mamma & pappa hemma hos oss då vi hade lite inflyttningskalas.de vart en trevlig eftermiddag med Smörgåstårta och fina inflyttningspresenter(tre tavlor,en stor spegel och en stekpanna). Och under kvällen kollade vi på Robinson och tog de lungt lillebrorsan sov kvar hos oss :)

Idag söndag har vi vart ute på landet hos Mamma lämnade av lillebrorsan och stannade en stund extra och umgicks lite :) sen åkte vi vidare till P´s Mamma och pappa där vi ännu är kvar Pontus är och spelar innebandy nu. Men under dagen har vi ätit god mat och plockat med lite saker vi hade kvar här som ska tas med hem..

påsklovet böjar i morgon :) känns riktigt skönt att få ha en veckas lov nu känner att de är välbehövligt, dock ska jag hinna med att plugga en massor så ingen vila för mig inte
..



Morgondagens schema

^kl9 kommer lillebrorsan och Hundarna ( Längtar efter dom så mkt nu när jag bor i stan)
^kl10 ska vi möta Anneli och flipp blir promenad och lek i lekparken
^städa lite nör lillebror och hundarna har åkt
^Plugga
^Umgås med Anneli,flipp och Amelie
^Gör lite fint med tavlor i lägenheten när P kommer hem :)



(Lovar att uppdatera med lite bilder snart, glömmer hela tiden min lilla grej till mitt minneskort ute hos mamma men lovar att de komme blider så småningom :P)

tack

Tack sötamelie (Ameliekarinmaria.blogg.se) för min fina nya blogg header :)

De är VÅR ute :)

Kan inte sluta le åt detta underbara väder som vi har utanför vårt fönster idag solen bara steker :D dagar som denna känner man sig så där lite extra lycklig..

Fredagens planer
^ Fika med Johanna
^ Fixa lite ärenden på stan
^ Tvätta

^ Diska
^ Göra smörgåstårta 
^ Fredagsmys med kycklingwok och sedan se på Talang 2009 tillsammans med ÄlsklingsP,Anton,Anneli,Filippa och Martin :)
  

I morgon kommer min pappa med familj hit och hälsar på det ser jag framemot <3


Svenska B nationella

Har just skivit klart de natinonella provet :) känns skönt att ha ett prov undanstökat iaf, på fredag är det Nationella muntigt som gäller känns ganska lungt inför de inga svårigheter dirket.. sen har jag bara mina 5 uppsaster kvar att lämna in sen är allt klart för att ta studenten :) vilken berfrielse!

Mina bihålor känns mycket bättre idag, tack och lov för de! men är ännu jätte snorig och de lär jag väl få leva med ett tag till kan jag gissa, men men de har blivit lite av en vane sak att vara förkyld och snorig hela tiden..

Nej nu ska jag snart bege mig ner mot stan och snart träffa min snyggis till kusin :) vi ska nog ta oss ut till tuna park och kolla efter skor. jag vill ha ett par nya tygskor! sen blir de kankse en promenad hem beroende på hur mkt jag orkar gå!

Sköt om er!



RSS 2.0